Çarpık bacak olmuş. Tedavi için acele edilmesi gerekir. Belki de geç bile kalındı. Kuşun ayaklarını bilekten birbirine bağlayın kadın çorabıyla. Mümkun olan en kisa zamanda da çarpık bacağı düzeltmek için bilezikler var şu şekildeBuyrun
Cok tesekkur ederim ne zamana kadar duzelir ve nerede bulabilirimÇarpık bacak olmuş. Tedavi için acele edilmesi gerekir. Belki de geç bile kalındı. Kuşun ayaklarını bilekten birbirine bağlayın kadın çorabıyla. Mümkun olan en kisa zamanda da çarpık bacağı düzeltmek için bilezikler var şu şekildeonlardan alın
Ve acele edin
Eğer kemikleri tam kaynamamışsa 1 hafta- 10 güne düzelir. Biraz gec kalmışsınız. Muhtemelen yuvalıği düz. Anne de ısıtmak için üstüne oturunca sonuç böyle oluyor.Cok tesekkur ederim ne zamana kadar duzelir ve nerede bulabilirim
Geçmiş olsun veteriner polikliniklerinde petshoplarda eğer bulamazsanız süngerle de yapabilirsiniz yada kadın çorabıyla internette videolu anlatımlar var
Allah razı olsun evet yuvası düz antepteyim ben petshoplarda bulabilirim diye ümit ediyorumEğer kemikleri tam kaynamamışsa 1 hafta- 10 güne düzelir. Biraz gec kalmışsınız. Muhtemelen yuvalıği düz. Anne de ısıtmak için üstüne oturunca sonuç böyle oluyor.
Internette çarpık bacak kelepçesi diye aratın çıkacaktır. Ancak gelmesi baya bi vakit alır. O yüzde iş size düşüyor. Çok sıkıp kanatmayacak ama gevşek olmayacak şekilde bacaklarıni baglayın. Açamasın.
Amin. Cümlemizden. Petshoplarda yoktur. Özelden mesaj atarsanız yönlendireyim. Bu şekilde reklam olur. Uygunsuz kaçarAllah razı olsun evet yuvası düz antepteyim ben petshoplarda bulabilirim diye ümit ediyorum
Simdilik kadin corabi bagladim, olmus mu?Amin. Cümlemizden. Petshoplarda yoktur. Özelden mesaj atarsanız yönlendireyim. Bu şekilde reklam olur. Uygunsuz kaçar