Kuşum çiftleşmiyor yumurta olamaz. Şuanda kuşun yanında değilim akşam cevap verebilirim.Popoda şişlik var mı? Kanat ve kuyruğu aşağıya doğru inik mi? Dışkılar büyük mü?
Kuşum çiftleşmiyor yumurta olamaz. Şuanda kuşun yanında değilim akşam cevap verebilirim.
Kuş dişi. Akşam görüntüleri paylaşabilirim.Çiftleşmese de yumurta olur,kızgınlık yumurtası denir ona da. Kuşunuz dişi mi erkek mi video paylaşın ve dışkılarının da görüntüsünü paylaşın.
Dişi kuş biraz fazla hareketli ondan çiftleşmiyorlar.Yuvaya ilgisi yok mu ? Hiç oldu mu
Eşi olsa da kızgınlık yumurtası yapabilir.Bu arada eşi var fakat çiftleşmiyorlar kızgınlık yumurtası olamayacağını ondan düşündüm.
Şuan hareket ettiğinden normal duruyor ama ara sıra ilk mesajımdaki fotoğraftaki gibi duruyor.Kuşun bir videosunu paylaşsaydınız bari ayaklarından ne anlayacağız ki
Duruşu değil genel görünümünü görelimPopo tüyü kabarık.
Şuan hareket ettiğinden normal duruyor ama ara sıra ilk mesajımdaki fotoğraftaki gibi duruyor.
Duruşu değil genel görünümünü görelim
Şuan ne yapabilirim veterinere şuan götüremem.Kuş yumurtlayacak bir ihtimal de yumurta sıkışması olabilir. Dikkatle gözlemeniz lazım.
Teşekkür ederim, 2 gündür böyle.Yem tabağı neden kuşun pisleyeceği kısma konmuş? Yere yem koymayın pislik girer içine. Hastalanırsa bir ton veteriner muayene ilaç ücreti ödersiniz. Dikkat edin bakımına.
Kuşunuzda yumurta ihtimali var. Kaç gündür böyle? Eğer sıkışma olursa ağzına 1 damla,popo deliğinin de içerisine 2 damla zeytinyağını damlatın. Elinize de birkaç damla zeytinyağını damlatıp poposunu ovalayın masaj yapın. Aklınızda olsun bu bilgi. Gün gelir kullanmak durumunda kalırsanız kullanırsınız. Bazı kuşlarda sıkışma olabiliyor ve müdahale gerekebiliyor.
Teşekkür ederim, 2 gündür böyle.
Anladım peki popo deliğine nasıl damlatabilirim kuş elime aldığımda kaçıyor.Tamam ağzına 1 damla zeytinyağını damlatın içtiğinden emin olun. Duruma bakalım sonra gözlem yapın. Zeytinyağı zarar vermez![]()