Kuşum yumurtlayacakmış gibi oturuyor

Popoda şişlik var mı? Kanat ve kuyruğu aşağıya doğru inik mi? Dışkılar büyük mü?

Kuşum çiftleşmiyor yumurta olamaz. Şuanda kuşun yanında değilim akşam cevap verebilirim.

Çiftleşmese de yumurta olur,kızgınlık yumurtası denir ona da. Kuşunuz dişi mi erkek mi video paylaşın ve dışkılarının da görüntüsünü paylaşın.

Bu arada eşi var fakat çiftleşmiyorlar kızgınlık yumurtası olamayacağını ondan düşündüm.

2 kuş olduğu için hangisi dişi kuşun bilemiyorum ama kuşun ara sıra böyle durduğunu fark ettim.

Kuşun bir videosunu paylaşsaydınız bari ayaklarından ne anlayacağız ki

Kuş yumurtlayacak bir ihtimal de yumurta sıkışması olabilir. Dikkatle gözlemeniz lazım.

Yem tabağı neden kuşun pisleyeceği kısma konmuş? Yere yem koymayın pislik girer içine. Hastalanırsa bir ton veteriner muayene ilaç ücreti ödersiniz. Dikkat edin bakımına.
Kuşunuzda yumurta ihtimali var. Kaç gündür böyle? Eğer sıkışma olursa ağzına 1 damla,popo deliğinin de içerisine 2 damla zeytinyağını damlatın. Elinize de birkaç damla zeytinyağını damlatıp poposunu ovalayın masaj yapın. Aklınızda olsun bu bilgi. Gün gelir kullanmak durumunda kalırsanız kullanırsınız. Bazı kuşlarda sıkışma olabiliyor ve müdahale gerekebiliyor.

Yem tabağı neden kuşun pisleyeceği kısma konmuş? Yere yem koymayın pislik girer içine. Hastalanırsa bir ton veteriner muayene ilaç ücreti ödersiniz. Dikkat edin bakımına.
Kuşunuzda yumurta ihtimali var. Kaç gündür böyle? Eğer sıkışma olursa ağzına 1 damla,popo deliğinin de içerisine 2 damla zeytinyağını damlatın. Elinize de birkaç damla zeytinyağını damlatıp poposunu ovalayın masaj yapın. Aklınızda olsun bu bilgi. Gün gelir kullanmak durumunda kalırsanız kullanırsınız. Bazı kuşlarda sıkışma olabiliyor ve müdahale gerekebiliyor.
Teşekkür ederim, 2 gündür böyle.

Geri