Teşwkkür ederimBen tabana yem katılmasına karşıyım ,, yemliğe katmak daha mantıklı ve faydalı olacaktır ,, ve kuş yeni olduğu için ilk bir kaç saat hatta bir kaç gün yem yemez sıvı dışkılar ,, Kafesi temiz tutmanız kuş için faydalı olacaktır ,, hayırlı olsunn .
Söylemeyi unuttum kuşum dünden beri ishal. Ve kocaman kocaman yapıyo yaparken çok zorlanıyo. Endişelenmeye başladım.Ben tabana yem katılmasına karşıyım ,, yemliğe katmak daha mantıklı ve faydalı olacaktır ,, ve kuş yeni olduğu için ilk bir kaç saat hatta bir kaç gün yem yemez sıvı dışkılar ,, Kafesi temiz tutmanız kuş için faydalı olacaktır ,, hayırlı olsunn .
Yeni kuşta ishal,yem yememe,durgunluk,ötmeme hepsi normal...zamana bırakın.Söylemeyi unuttum kuşum dünden beri ishal. Ve kocaman kocaman yapıyo yaparken çok zorlanıyo. Endişelenmeye başladım.
Çok durgun ya biblo gibi hic hareket etmiyo daha öncede kuş baktim ama o ilk aksam yemek yemistiYeni kuşta ishal,yem yememe,durgunluk,ötmeme hepsi normal...zamana bırakın.
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok durgun ya biblo gibi hic hareket etmiyo daha öncede kuş baktim ama o ilk aksam yemek yemisti
Az önce elimde yedirdim cok sükürkUŞUUN SİZİNLE İLK GÜNÜ İSHAL OLMASI VE DEĞİŞİK DEĞİŞİK DIŞKI YAPMASI NORMAL