Kuşum uçarken kapıya çarptı yalnız veteriner kanatlarında bişey yok ama korkmuş veya beyinsel olabilir dedi.kuşum yem yiyor çokça hareketli hatta elimi de ısırıyor ama yürüyemiyor uçamıyor lütfen yardımcı olur musunuz
Yürüyemiyor uçamıyor ama çok hareketli? Video çekip eklermisin.
Ayaklarında morarma mı varBöyle işte arkadaşlar diyor ayağında sıkıntı var ayağında sıkıntı olsa Böyle tırmanabilir mi veteriner korkmuştur dedi sizde korkmuşmudur ayrıca eczaneden vitamin şurubu ve kuşçudan vitamin yem aldım yedirdim kafese bıraktım dinlensin diye 3 gündür böyle ne zaman iyileşir çok korkuyorum kaybederim diye çünkü emanet bide cezaevinden gönderildi bana
Hayır morarma yokAyaklarında morarma mı var
Video çektim ama gönderilmiyor eklenemiyorBaşka resimlerini atarmısınız farklı duruş ve açılardan
Benim gibi gmail üzeri YouTube yükleyip oranın linkini paylaşınVideo çektim ama gönderilmiyor eklenemiyor
Attgnz fotoğraftan kaynaklı belkide kötü görünüyor, şuan nasıl bilemeyiz, inşallah birşey olmazBugün başka bi veterineri aradım bana uzak diye oda dedi sana zaten veteriner ne yapman gerektiğini söylemiş bırak dinlensin dedi ama dediğim gibi emanet bana cezaevi arkadaşımdan o yüzden bişey olursa diye gece bile uyuyamıyorum
Resim atayım çektiklerimdenBenim gibi gmail üzeri YouTube yükleyip oranın linkini paylaşın
Tünekte duruyormuResim atayım çektiklerimden
Ya aslında hareketli çok iyi gibi elimi bile ısırıyor Mustafa bey şuan çekemiyoruz uyuyorAttgnz fotoğraftan kaynaklı belkide kötü görünüyor, şuan nasıl bilemeyiz, inşallah birşey olmaz
Bırakın uyusun, inşallah bişey olmaz, durum güncellemesi yaparsınızYa aslında hareketli çok iyi gibi elimi bile ısırıyor Mustafa bey şuan çekemiyoruz uyuyor