Yumurtladıktan sonra hemen geçmeyebilir. Biraz zaman tanıyın, beslenmesi ne iyi bakınArkadaşlar Kuşun hala uçamadığını farkettim dışkısı sıvı ve dağılıyor Sol kanadı sürekli titriyor ne yapmam lazım
Daha önce yumurtlarken/yumurtladıktan sonra böyle birşey hiç olmamıştı, biraz önce veterinere gittim Kırık yada çıkık olduğunu söyledilerYumurtladıktan sonra hemen geçmeyebilir. Biraz zaman tanıyın, beslenmesi ne iyi bakın
Kanat tamı kırık ya da çıkık olduğunu söyledi veteriner. Röntgen çekildi miDaha önce yumurtlarken/yumurtladıktan sonra böyle birşey hiç olmamıştı, biraz önce veterinere gittim Kırık yada çıkık olduğunu söylediler
Ne yapmam gerek
Gittiğimiz yerde röntgen çekilemiyordu daha çekemedikKanat tamı kırık ya da çıkık olduğunu söyledi veteriner. Röntgen çekildi mi
Şimdilik kas gevşetici sürsem ve kanatlarını sarsam rahatlarmı?Kanat tamı kırık ya da çıkık olduğunu söyledi veteriner. Röntgen çekildi mi
Ağrı kesici krem sürdükten sonra kanatlarını sarmalımıyım?Ağrı kesici krem sürebilirsiniz.önemli bir şeyi yoksa kendini kısa sürede toparlaması lazım(1 2 gün)..Ama kırık vs varsa süreç uzayacaktır...krem önerim voltaren yoksa herhangi bir tane sürebilirsiniz.Kırık kanat cok düşük olur tahminimce kırık degil...kesin sonuc röntgen le bilinebilir.
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanatlarını sarsanız bile sargı ile çok uğraşıp, sargıyı çıkaracaktır. Bilemiyorum.Şimdilik kas gevşetici sürsem ve kanatlarını sarsam rahatlarmı?
Kuşun uğraşacak hali olduğunu düşünmüyorum sürekli uyuyorKanatlarını sarsanız bile sargı ile çok uğraşıp, sargıyı çıkaracaktır. Bilemiyorum.
Hayır aç kalmadı, yaralayacak sivri birşeyde yok kafesinde ama kuşum genelde servest takılıyordu belki evde birşey olmuştur..Kuş orayı bir yere taktırmış gibi sanki. Kafeste kuşları yaralayacak sivri yerler oluyor. Acaba bi şey mi oldu. Yara gibi orası sanki. Banada kırık gibi gelmedi. Yanlız dışkı normal değil. Kuş aç mi kaldı