Kuşum ters dönüyor

Ayşenuruzn18

Yeni Üye
Kusum neden ters donuyor aynı fotoğraftaki gibi durmadan böyle yapıyor bı sorun varmıdır acil cevap verirmisiniz ?

Ekli dosyalar

• IMG_20180430_200749.jpg
    IMG_20180430_200749.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,776
Kusum neden ters donuyor aynı fotoğraftaki gibi durmadan böyle yapıyor bı sorun varmıdır acil cevap verirmisiniz ?
Bismillah. Stresten de olabilir korkuyor da olabilir rahat bırakın bence biraz

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha alalı 2 gün olmadı herseferin bunu yapuyot
Korkuyor ve strese girmiş hanım efendi. Çok tedirgin olmuş rahat bırakın kuşu sakin bir köşeye alın kafesini mümkünse yerden 1.5 metre kadar yüksek olsun uzaktan seyredin şimdilik. Size odaya eve evdekilere alışana kadar rahatsız etmeyin yem ve su değişimi ve temizliği dışında kafesin yanında yakınında ani hareketler sesli şeylerden kaçının korkmasın daha fazla normal bir ses tonuyla bir bebekle konuşur gibi konuşun kuşunuzla sakinleşsin

Kuş yavru olduğu için yem yemiyor kendi hazırladığım mamalarla besliyorum ama en son mamasini sabah verdim başka istemiyor yemiyor

Kuş yavru olduğu için yem yemiyor kendi hazırladığım mamalarla besliyorum ama en son mamasini sabah verdim başka istemiyor yemiyor
Elle mi besliyorsunuz ? Yavru çok da küçük durmuyor siz ona aspur alın dal darı alın kafes tabanına koyun dal darıyı da asın kafesine kendi yemek yesin yemeyi öğrensin yavrucak çok korkuyor

Disarı cikmak icin yapıyor normal. Kafesden konusun ilgi gosterin simdilik elinizi sokmayin kafese felan urkmesin daha.

İlk defa böyle birşeye rasladım ayaklarını kontürül ettinmi :(

Ben erkek ve dişi kuşlarımı ayırdığımda erkek çılgına dönüp bu hareketleri yapıyordu, çıkmaya çalışıyordu ve kafasının üstünden ayağını falan geçiriyordu. Yani hasta gözükmüyor ama denildiği gibi stresten ve korkudan olabilir, binevi savunmaya almış kendisini , size alışma sürecinde normal siz rahatsız etmeyin ortama alışana kadar hepten strese girmesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri