Kenan Yenici
Yeni Üye
arkadaşlar kuş benden korkmuyor ama çok uçmak istiyorki ben zaten 7/24 çıkarıyorum ama sürekli uçuyor bi uçmasını engellicek bişey varmıdır?
Ev içerisinde ne kadar uçabilir ki ? Yanınızda durması için ilgisini çekecek şeyler verebilirsinizarkadaşlar kuş benden korkmuyor ama çok uçmak istiyorki ben zaten 7/24 çıkarıyorum ama sürekli uçuyor bi uçmasını engellicek bişey varmıdır?
Küçük topla oynatiyorum ben durdurmak içinEv içerisinde ne kadar uçabilir ki ? Yanınızda durması için ilgisini çekecek şeyler verebilirsiniz
benimki topada gelmiyo ve salon büyük nerden baksanız yani tarif edemem büyük salonumuz varKüçük topla oynatiyorum ben durdurmak için
zaten darı veriyorum ancak darı verdiğimde gitmiyorEv içerisinde ne kadar uçabilir ki ? Yanınızda durması için ilgisini çekecek şeyler verebilirsiniz
oyuncak var karşı cins alamam salgın var zatenKarşı cins bir kuş alabilirsin, kafeste onu oyalayacak bir oyuncak alabilirsin.
kafesi zaten büyük siz maksimum 1 dk diyorsunuz ama benimki 5 dk ye yakın uçuyor 1 dk dediğiniz gibi baktım 1 dk uçuyor konuyor ama yorulma yok ağzını açıp kapamıyorEvde beslenen muhabbet kuşunun uçacağı süre maksimum 1 dakika. Sonra çok yorulur ve bir yere konmak zorunda kalır. Çok uçuyor derken ne demek istediniz? Biraz açıklayın. Kafeste dursun çok uçmasını istemiyorsanız. Büyük kafes alabilirsiniz.