Kuşun videosunu ve dışkılarının fotoğrafını paylaşın.Merhaba kuşumun neşesi yerinde yem yiyiyor kabarma gibi sorunları yok ama son zamanlarda sarı dışkı yapmaya başladı hastalık belirtisi olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor ?
Cevabınız için teşekkürler. Kuşum 45 gr. Satıcı bana jumbo diyerek verdi. 2 yaşında. Son zamanlarda zayıfladı gibi. Tek dışkının olduğu fotoğraf yeni dışkı. Önceki günlerdeki dışkılar “Kuşlarda dışkı analizi ” olarak paylaştığınız gönderideki F1 gibi gözüküyordu.
Şu an ek olarak yalnızca gervit-w kullanıyorum. Vitamin olarak yeterli midir ? Entrobac`ı da kullanmalı mıyım ?Kritik bir durum göremedim. Tüy dökme dönemindeyse dışkılarda farklılık olabilir. Probiyotik kullanıyor musunuz? Her hafta 1 kez probiyotik kullanılmasını öneriyoruz, Entrobac.
Şu an ek olarak yalnızca gervit-w kullanıyorum. Vitamin olarak yeterli midir ? Entrobac`ı da kullanmalı mıyım ?
Tamamdır. Yardımınız için çok teşekkürler en kısa zamanda temin edeceğim.Entrobac çok önemli. Gervit multivitamin ve Entrobac probiyotik ana temel takviyelerden sayılır. Her hafta 1 kez veriniz ikisini de ayrı günlerde ve birbirine karıştırmadan.Düzenli kullanılsın. Probiyotik arasıra haftada 2 kez de verilebilir,yoğun bir ürün değildir ama faydalıdır,bazı zararlı patojenleri baskılar ve sindirime katkı sağlar.
Tamamdır. Yardımınız için çok teşekkürler en kısa zamanda temin edeceğim.