Kuşum operasyon geçirdi keyfi yok

Lokumkusum

Yeni Üye
Merhabalar, kuşum minik bi operasyon geçirdi kanat altından kitle alindi. İlaç ve kremle destekliyorum bagisikligi düşmesin diye veterinerin verdiği. Eve geldiğinden beri halsiz operasyon kaynakli olabilir mi? Kanat altına krem sürmek için zor kullanmak zorunda kaliyorum ona da kiziyor :)) çok üzülüyorum halsizliğine alışık değilim

Merhabalar, kuşum minik bi operasyon geçirdi kanat altından kitle alindi. İlaç ve kremle destekliyorum bagisikligi düşmesin diye veterinerin verdiği. Eve geldiğinden beri halsiz operasyon kaynakli olabilir mi? Kanat altına krem sürmek için zor kullanmak zorunda kaliyorum ona da kiziyor :)) çok üzülüyorum halsizliğine alışık değilim
Ameliyattan dolayıdır zaman verin. Bu arada veteriner ne ilaç verdi ve elinizde takviyeleriniz varmı

Kendi yaptigi vitaminlerden 2 tane birini suyuna koyacagim digerini oral verecegim. Bir de krem suruyorum yarasina. O kadar uzuluyorm ki bu haline hemen duzelsin istiyorum :(
Kendinizi kuşunuzun yerine koyun hemen düzelmesi mümkün olabilirmi ve daha yeni olmuş 😁 bu arada gecmiş olsun . Bağışıklığını gğçlü tutun iyi bakın toparlar :) elinizde başka takviye olarak ürününüz varmı varsa neler mevcut ona göre onlarıda kullanmanızı ekstradan önerebiliriz. Veterinerin verdiği ilaçta vitaminse isminin bir önemi yok antibiyotik vs verdiyse onu paylaşmanız iyi olur. Hem oral olarak vereceğiniz hemde diğeri ikiside vitamin olduğuna eminmisiniz

Kendinizi kuşunuzun yerine koyun hemen düzelmesi mümkün olabilirmi ve daha yeni olmuş 😁 bu arada gecmiş olsun . Bağışıklığını gğçlü tutun iyi bakın toparlar :) elinizde başka takviye olarak ürününüz varmı varsa neler mevcut ona göre onlarıda kullanmanızı ekstradan önerebiliriz. Veterinerin verdiği ilaçta vitaminse isminin bir önemi yok antibiyotik vs verdiyse onu paylaşmanız iyi olur. Hem oral olarak vereceğiniz hemde diğeri ikiside vitamin olduğuna eminmisiniz
Cok haklisiniz ama insan dayanamiyor iste😃 cok tesekkur ederizz. Kendim kullandigim multivitaminleri vardi zaten gunluk olarak.

https://hizliresim.com/hpjps13 yarasi bu sekilde su an.

https://hizliresim.com/tn082cx İlaclarimiz bunlar.
Seffaf olan antiseptikmis. Kahverengi olan vitamin

Krem olan antibiyotikli krem

Umarım. Bikaç gün ağrısı olacaktır tabi kafesten çıkarmayın kanama vs olmasın. Ağrısı da artmasın.

Sadece kafesin ustune cikiyor orda duruyor, ucmuyor. Yine de kapisini kapatayim mi? Bir de ilacini vermek ve kremini surmek icin elime aliyorum sadece. Bugun genel olarak uyudu zaten hep
Siz yine de tedbirli olun kafesten çıkarmayın. Ama onunla da ilgilenin. Canı sıkılırsa kendini kafesten atabilir çırpınabilir dışarı çıkmak için.

Ayrıca şu programda devam edin.

Rica ederim. Bu arada başka sorularınız olursa da çekinmeyin sorun.
Ayrıca veterineriniz kim? Memnun kaldıysanız buraya yazabilirsiniz,ihtiyacı olan biri belki görür ve kuşunu ameliyat ettirir. Kuş ameliyat eden veteriner bulmak zor çünkü.

Rica ederim. Bu arada başka sorularınız olursa da çekinmeyin sorun.
Ayrıca veterineriniz kim? Memnun kaldıysanız buraya yazabilirsiniz,ihtiyacı olan biri belki görür ve kuşunu ameliyat ettirir. Kuş ameliyat eden veteriner bulmak zor çünkü.
Eskisehirde duru veteriner klinigi yasin bey. Sadece kuslara bakiyor kendisi bu konuda cok uzman hic dusunmeden kendisine emanet edebilir herkes canlarini.

Eskisehirde duru veteriner klinigi yasin bey. Sadece kuslara bakiyor kendisi bu konuda cok uzman hic dusunmeden kendisine emanet edebilir herkes canlarini.

Aslında konunuzu okurken duru veteriner kliniği aklıma gelmedi değil. Ben de Eskişehirliyim, evet Yasin bey kanatlı alanında iyi bir veterinerdir benim de önerdiğim bir hekim. Şanslısınız. Geçmiş olsun.

Geri