Teşekkürler evim kalabalık kısımda boş arazi gibi yer yok bahçede yok bilemedim ve sabaha kadar dursa birşey olurmu hocamBaşınız sağolsun Ben evin yakınındaki boş araziye defnettim iki kuşumu
Hocam mezarlık olduğu kısımlara gömsem sorun olurmuSizin için üzüldüm,zor bir acı ben de tattım yıllar öncesi. Allah sabır versin.
Kuşunuzu ne kadar çabuk gömerseniz o kadar iyi olur. Havalar sıcak olduğundan fazla beklemeye gelmez. Uygun topraklık bir alana gömün.
Yok neden sorun olsun? Sabaha kadar beklemesi sıcakta iyi olmaz mikrop vs üretir uygun topraklık bir alana defnedinHocam mezarlık olduğu kısımlara gömsem sorun olurmu
Hocam şuan biryere gidemem ki ondan dedimYok neden sorun olsun? Sabaha kadar beklemesi sıcakta iyi olmaz mikrop vs üretir uygun topraklık bir alana defnedin
Defnedin benceHocam şuan biryere gidemem ki ondan dedim
Mezarlığa da gömülebilir sorun yok ama resmiyette herhangi bir yasaklama yoksa gömebilirsiniz.Hocam mezarlık olduğu kısımlara gömsem sorun olurmu
Biryere gidemiyorum ki aracım da yok Karşıyaka mezarlığına gideceğim çok uzakDefnedin bence
Yarın sabaha kadar birşey olurmu hocamHocam mezarlık şart değil herhangi bir boş araziye gömün. Biraz derin gömün. kediler ulaşamasın
Saat 8 iyimidir hocamOlmaz ama sabah erken gömün hava sıcak kokar bakteri ürer.