https://hizliresim.com/6nevar7 telefonum pek iyi çekmiyorDaha net dışkı paylaşır mısınız
bu sabah farkettım evet salya gelıyordu suan salya yok kusmaya calısıp kusamıyor genellıkle, sadece az once yem kustuİlk defa mı kustu
Kusmaya çalışma hareketi var mıydı önceden ? Boğazına bakabilir misinizbu sabah farkettım evet salya gelıyordu suan salya yok kusmaya calısıp kusamıyor genellıkle, sadece az once yem kustu
en son hasta olduğu dönemden itibaren yoktu bir kaç haftadır boğazı da temiz koku vb. bir şey yokKusmaya çalışma hareketi var mıydı önceden ? Boğazına bakabilir misiniz
Birkaç haftadır öğürme var öyle mi ?en son hasta olduğu dönemden itibaren yoktu bir kaç haftadır boğazı da temiz koku vb. bir şey yok
evet evet yeşilDışkı parlament yeşili mi yoksa bana mı öyle geldi ?
bıraz daha koyuYeşil tamam da parlement yeşili mi ?
önceden vardı zaten bende bu ilaçlar tedaviye başladım teşekkürlerFlagyle için reçete isterler tanıdık varsa alırsınız ama. Su eşit aralıklarla günde iki kez taze hazırlanmalı. 3. Günden itibaren probiyotik de katın suya.
iyi günler yemek yiyor ama sonra kusuyor dışkısı da değişti ishal oldu sanırım etrafını sıcak tutuyorum ama yeterince yemiyor diye toparlanamıyorda elle beslersem yanlış vermeye de korkuyorum etrafta bu işten anlayan birileri de yok ne yapabilirimFlagyle için reçete isterler tanıdık varsa alırsınız ama. Su eşit aralıklarla günde iki kez taze hazırlanmalı. 3. Günden itibaren probiyotik de katın suya.