TitanV
Yeni Üye
Kuşa salatalık, marul tarzı bir şey yedirdiniz mi? Neler yedi son iki gündür? Kabarmasında bir şey görmedim ancak dışkısı biraz sulu geldi bu nedenle soruyorum.Arkadaşlar çok fazla konu açıyorum çünkü korkuyorum hastalanmasından ölmesinden korkuyorum yaptıklarımı mazur görün affedin
hayır klasik yem yiyo suyunda gazı aınmış maden suyu karıştırmıştımKuşa salatalık, marul tarzı bir şey yedirdiniz mi? Neler yedi son iki gündür? Kabarmasında bir şey görmedim ancak dışkısı biraz sulu geldi bu nedenle soruyorum.
Tamam suyunu normal suya çevirebilirsiniz vücudu susuz kalmıştı beyaz dışkısı vardı, şimdi dışkı o formda değil bu nedenle sade(sodasız) suya çevirin bugün de haşlanmış patates verin kuşa. Yağsız,tuzsuz şekilde pişirin yedirin. Yarına da dışkı fotoğrafını koyun buraya bakalım.hayır klasik yem yiyo suyunda gazı aınmış maden suyu karıştırmıştım
açıkçası kuş bnden çok acayip korkuyo direk kaçıyo ya da elimi kullanıp kafesten çıkmaya çalışıyo 2 kere başarılı olduu birde nasıl yedireceğim açık bir şekilde anlatırmısınızTamam suyunu normal suya çevirebilirsiniz vücudu susuz kalmıştı beyaz dışkısı vardı, şimdi dışkı o formda değil bu nedenle sade(sodasız) suya çevirin bugün de haşlanmış patates verin kuşa. Yağsız,tuzsuz şekilde pişirin yedirin. Yarına da dışkı fotoğrafını koyun buraya bakalım.
Patatesi tuzsuz ve yağsız şekilde haşlayın(kabuklarını soyun) sonrasında ezin ve ezilmiş bu patatesi kuşa ister avcunuzda yedirirsiniz isterseniz bir kaba koyun o kendi yesin.açıkçası kuş bnden çok acayip korkuyo direk kaçıyo ya da elimi kullanıp kafesten çıkmaya çalışıyo 2 kere başarılı olduu birde nasıl yedireceğim açık bir şekilde anlatırmısınız
avcuma gelir mi ki birded sağlık olarak sııntılı gözüküyor mu veterinerlik bir durumu var mıPatatesi tuzsuz ve yağsız şekilde haşlayın(kabuklarını soyun) sonrasında ezin ve ezilmiş bu patatesi kuşa ister avcunuzda yedirirsiniz isterseniz bir kaba koyun o kendi yesin.
Suyunu da sadece su olacak şekilde değiştirin. Şu an bir sorun var yok diyemeyiz. Dışkının gidişatına bakalım. Kuş eve yeni geldi, ortama yeni ayak uyduruyor bu faktörleri de göz önüne almalıyız. Yarın ve sonraki gün de dışkı fotoğraflarını atın.avcuma gelir mi ki birded sağlık olarak sııntılı gözüküyor mu veterinerlik bir durumu var mı
teşekkür ederim iyi forumlar iyi gecelerSuyunu da sadece su olacak şekilde değiştirin. Şu an bir sorun var yok diyemeyiz. Dışkının gidişatına bakalım. Kuş eve yeni geldi, ortama yeni ayak uyduruyor bu faktörleri de göz önüne almalıyız. Yarın ve sonraki gün de dışkı fotoğraflarını atın.
Size deteşekkür ederim iyi forumlar iyi geceler