Kusum kabarik ve hic otmedi

corry

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar. Kusum bugun keyifsiz bir durumda surekli kabarik duruyor ve hic otmedi normalde ortaligi yikan kusta bugun hic bir ses cikmadi sureklide kafesine gidiyor. Dal darisi yem yiyor araliklarla diskisida koyu yesil sizce usuttumu kusum yoksa baska bir sey olabilirmi? Yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkur ederim simdiden.

Diski resimleri

Kusun resmi

Merhaba elinizde probiyotik varsa 3 gün kullanmaya başlayın suyuna katarak.

Kuşun bugün durumu nedir ayrıca? Öğürme kusma ağız içinde peynirimsi pamuk gibi lezyonlar var mı? Ağzının içi veya dışkılarda koku var mı?

Merhaba arkadaslar. Kusum bugun keyifsiz bir durumda surekli kabarik duruyor ve hic otmedi normalde ortaligi yikan kusta bugun hic bir ses cikmadi sureklide kafesine gidiyor. Dal darisi yem yiyor araliklarla diskisida koyu yesil sizce usuttumu kusum yoksa baska bir sey olabilirmi? Yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkur ederim simdiden.

Diski resimleri

Kusun resmi
Ağzında veya dışkıda kötü koku var mı ?

su anda iste oldugum icin bakamadim. Aksam tirnak ucu kadar patates yedirmistim. Sabahda baktigimda gene keyifsizdi. Petshoptan kiki excellent ve divitsol ilaclarini onerdiler. Aksam tedavisini baslayacagim. Diski kokusunu sabah alamadim aksam detayli bir sekilde bakayim. Agzindada gordugum kadariyla birsey yoktu. Zaten ele alinmayida sevmiyor yakindanda agiz kokusu yoktu ogurme ve kusma gormedim dun aksam

su anda iste oldugum icin bakamadim. Aksam tirnak ucu kadar patates yedirmistim. Sabahda baktigimda gene keyifsizdi. Petshoptan kiki excellent ve divitsol ilaclarini onerdiler. Aksam tedavisini baslayacagim. Diski kokusunu sabah alamadim aksam detayli bir sekilde bakayim. Agzindada gordugum kadariyla birsey yoktu. Zaten ele alinmayida sevmiyor yakindanda agiz kokusu yoktu ogurme ve kusma gormedim dun aksam
Hocam bahsettikleriniz vitamin içerir sadece. Hastalık varsa tedavi etmez. Almadan önce sorsaydınız vitamin için geniş kapsamlı bir ürün tavsiye ederdik. Kiki de A,D,E ve K vitaminleri var sadece. Kiki ve divitsol'ün toplamında bile daha geniş içerikli ürünler var. Neyse almışsınız bir kere. Ama Keşke probiyotik de önerselermiş. Kanalıoil prozim öneririm. Online almanız gerek ama. Petshoplarda olmuyor genelde.

Eve gider gitmez suluğu çıkarın. 3 saat susuz kalsın. Suluğu kaynar suyun içinde 2 dk kadar bekletin. 3 saat sonra suyu çeyrek doldurup her bir üründen 5 damla katarak verin. Sabah çıkmadan önce suyu tekrar taze hazırlayıp verin.

Aslinda kikinin ustunde bagisiklik sistemi enfeksiyon onleyici metabolizma ve dolasim sistemi destekleyici yaziyor. Divitsol de probiyotik ve ishal onleyici yaziyor. Online olanida siparis vereyim elimizin altinda olsun olmazsa simdilik bunlari kullanalim

Bu arada daldarisinin icine ezilmis pelit yem ve kenevir tohumu karistiriyordum faydasi olurmu yoksa iyilesene kadar keseyimmi

Bu arada daldarisinin icine ezilmis pelit yem ve kenevir tohumu karistiriyordum faydasi olurmu yoksa iyilesene kadar keseyimmi
Probiyotiği mutlaka kullanmanızı öneririm. Sipariş edin. Sağlıklı kuşlarda bile kullanılır rutin olarak. Ayrıca kafes tabanına peçete serin ve 4-5 dışkıdan sonra çekip paylaşın. Kuşun videosunu da çekin görelim kuşu.

Hocam yarın veterinerden sulphamezhatine alıp, yarım suluğa 8 damla katarak vermeye başlayın. Hızlı olun ama hastalık ileri seviyede. İlaçlı suya vitamin ve probiyotik katmanızda sakınca yok hatta katılmalı 👍 Dışkısında sindirilememiş yem de var. Az bir bağırsak kanaması da var. İlaçlı su vermeden önce 3 saat kadar susuz kalsın. Ona göre ayarlayın ilaç almaya çıktığınızda suluğunu çekin mesela.

Son düzenleme:
Geri