Elinizden korkuyor olabilir elinizle darı veriniz yabani kuşlar icin uygulanan kafesde ele alıştırma tekniklerini deneyebilirsinizkuşum omzuma geliyor ama parmağıma zor geliyor omzumdan almak için elimi uzatıyorum ısırmaya çalışıyor atılıyor ne yapmam lazım
bilmiyorum bana erkek diye geldi ama kız da olabilir diyorlar davranışları kız gibiKuşun cinsiyeti nedir önce onu bir öğrenebilir miyim?
ama kafesten saabh çıkarırken korkmuyor direk geliyor sadece bazen ısıryor yani canı isterse ısırıyor gibiElinizden korkuyor olabilir elinizle darı veriniz yabani kuşlar icin uygulanan kafesde ele alıştırma tekniklerini deneyebilirsiniz
Ceresini atınbilmiyorum bana erkek diye geldi ama kız da olabilir diyorlar davranışları kız gibi
Sabahları enerjik olurlar ve omzunuzu daha çok seviyor olabilir eğer elinizden direk omzunuza gidiyorsa normalama kafesten saabh çıkarırken korkmuyor direk geliyor sadece bazen ısıryor yani canı isterse ısırıyor gibi
dosya atamıyorum hata veiyor ama ceresi mor gibiCeresini atın
www.hizliresim.com buraya yükleyip linki bizimle paylaşabilirsiniz.dosya atamıyorum hata veiyor ama ceresi mor gibi
daha yavru uçmayı yeni öğrendi ısırmaya meraklı kabloları ısırıyoru omzuma geçince kulaklığım lablosunu ısırıyor sorun elimlede alakalı olmayabilir elime aldım ısırdı ısırdı seslenmedim sonra bıraktı sonra omzuma uçtu