A Ahmet Berk Yeni Üye Katılım 15 Şub 2024 Mesajlar 41 Tepkime puanı 2 22 Şub 2024 #1 Merhabalar kafesi inceledigimde kuşlarımin dışkısınin bu şekilde oldugunu gordum ishalmi
M maubbetfindikfistik Yeni Üye Katılım 23 Ara 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 26 Şub 2024 #2 Ahmet Berk' Alıntı: Merhabalar kafesi inceledigimde kuşlarımin dışkısınin bu şekilde oldugunu gordum ishalmi Genişletmek için tıkla ... Biraz sulu duruyor. Nolur nolmaz probiyotik kullanın bence. Entrobac probiyotik iyidir . Geçmiş olsun
Ahmet Berk' Alıntı: Merhabalar kafesi inceledigimde kuşlarımin dışkısınin bu şekilde oldugunu gordum ishalmi Genişletmek için tıkla ... Biraz sulu duruyor. Nolur nolmaz probiyotik kullanın bence. Entrobac probiyotik iyidir . Geçmiş olsun
M maubbetfindikfistik Yeni Üye Katılım 23 Ara 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 26 Şub 2024 #3 Ahmet Berk' Alıntı: Merhabalar kafesi inceledigimde kuşlarımin dışkısınin bu şekilde oldugunu gordum ishalmi Genişletmek için tıkla ... Yemesinde bir sıkıntısı var mı? Patatesli haşlayıp verebilirsiniz
Ahmet Berk' Alıntı: Merhabalar kafesi inceledigimde kuşlarımin dışkısınin bu şekilde oldugunu gordum ishalmi Genişletmek için tıkla ... Yemesinde bir sıkıntısı var mı? Patatesli haşlayıp verebilirsiniz