hayır alalı 2 gün oldu zaten ilk defa bugün mandalina koydum yemedi onu dason zamanlarda çok meyve verdiniz mi
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım. Fotoğraflardan pek
endişelenicek bir şey var mıyeni geldiyse dışkıda bozukluk olabilir
birde kafesin kapısını açıyorum kuş dışarı çıkmıyor parmağımı kafese soktuğumda çok korkuyoryok 1hafta sonra geçmesse tekrar yazın
meyve sebze yiyen kuşlarda dışkı sulanması olur. eğer kuşunuzda halsizlik kabarma gibi belirtiler olursa ishal diyebiliriz.Ben bugün biraz mandalinanın içinden vermiştim kuşuma şimdi bakıyorum ki sulu dışkılıyor acaba meyveden dolayı mı oldu? İshal mı değil mi nasıl anlarım?
ne demek istediğinizi tam anlayamadım, kusura bakmayın.Mandalina ila başlangıç yapmanız bilemiyorum mesela Haydara mandalina dokunuyor çok az yemesine rağmen bile.Kimi arkadaşlar mandalinanın suyundan bir kaç damla suluğuna damlatsanız bile yeterli olur diyor tabi suyu daha sonra tazelemek gerek
arada sadece göğsünü kabartıyor ama bir halsizliği yok çok şükür. üşüttüğü zamandaki gibi de full kabarıp öylece durmuyor, sanırım meyveden oldu öyleyse.meyve sebze yiyen kuşlarda dışkı sulanması olur. eğer kuşunuzda halsizlik kabarma gibi belirtiler olursa ishal diyebiliriz.