kusum intihar etmeye mi çalışıyor??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan onat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onat

Yeni Üye
2 aylık 2 haftadır falan bizimle daha böyle şeyler yapıyor oyun mu oynuyor yoksa intihar etmeyemj çalışıyor yardım lütfen

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220120-031923_Gallery.jpg
    Screenshot_20220120-031923_Gallery.jpg
    664.8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20220120-031900_Gallery(1).jpg
    Screenshot_20220120-031900_Gallery(1).jpg
    650.7 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220120-031850_Gallery.jpg
    Screenshot_20220120-031850_Gallery.jpg
    571.9 KB · Görüntüleme: 42
2 aylık 2 haftadır falan bizimle daha böyle şeyler yapıyor oyun mu oynuyor yoksa intihar etmeyemj çalışıyor yardım lütfen
Bu hareketi dışarı çıkma isteğini belli etmeye çalıştıkları için yaptıklarını okumuştum bir yerde. Daha çok yavrular yapar yazıyordu.

Bu hareketi dışarı çıkma isteğini belli etmeye çalıştıkları için yaptıklarını okumuştum bir yerde. Daha çok yavrular yapar yazıyordu.
evet yavru günde iki kere cikartiyorum sürekli bu hareketi yapıyor korkuyorum kendine zarar verecek diye galiba bir kaç tane oyuncak almam lazım kafes icine

Oyun oynuyor bi durum yok yavru kuslarda oluyor bu süreç. Riskli hareketler sergileyebiliyolar. Benim birçok yavrumda karsılatıgım durumlardan birtaneside yemliğin basamak yerindeki boşluktan gecip takla atmasıydı sıkışır gibide oldular birkaçkere. Bi anda atlama seside duyabilirsiniz kafesin tabanına sert atlayabiliyolar. Ama zamanla riskli hareketleri sergilemiyorlar zaten. Gözünüz üstünde olsun riskli durumlarla karsılasmamanız dikkat etmenşz gerekir cunku daha neyin dogru neyın yanlıs oldugunu kendisi için, bilmiyordur. Oyuzden bu tarz hareketler sergiliyordur. Oyuncak konusuna gelecek olursakta 1 adet salınca yeterli zilleri olan bulursanız dahada sevecektir. Kafesi daraltmamanız gerekir fazla oyuncaga gerek yok yada ille alcaksanız hepsini bir değil ara ara oyuncakları değiştirebilirsiniz. Ayna olmamasına özen gösterin. Plastik tunekleri tahta tuneklerle değiştirin. Mümkün olduğunca da zincirli oyuncaklar almayın ayak ve parmakları sıkışabiliyor bir aksilik olmasın risk düzeyi kafeste en az seviyede olmalı .mineral blok ve kalamar kemiği temin edin.

Geri