Kuşum ile ilgilenemedim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cccsss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cccsss

Yeni Üye
Evet başlıktaki gibi durum yaklaşık 4 aydır sınavlara çalışıyorum ve uzun süredir bakamıyorum. Kuş bana karşı yabanileşti ve ben onun güvenini kazanmak istiyorum akfese elimi uzattım mı parmağımı ısırıyor acaba nasıl kendime güvendirebilirim . iyi forumlar

yumusak ses tonuyla konuşun, sevdigi sebze meyvelerden verin ve oynayin. yavas yavas alışır

oynamıyor ki yanına geldiğim an beni tehdit edercesine çenesini açıp kapatıyor
öncelikle sevdigi meyve ve sebzeleri yavasca uzatin ani hareket yapmayin. bu iş sabır işi gunde 15dk sonraki gun yarim saat sonraki gun bir saat derken bakmışsınız alışmış. isirsa da elinizi kacirmayin ama zorla kuşu tutmaya sevmeye de calismayin. o ne zaman isterse artik ;)

öncelikle sevdigi meyve ve sebzeleri yavasca uzatin ani hareket yapmayin. bu iş sabır işi gunde 15dk sonraki gun yarim saat sonraki gun bir saat derken bakmışsınız alışmış. isirsa da elinizi kacirmayin ama zorla kuşu tutmaya sevmeye de calismayin. o ne zaman isterse artik ;)
sevdiği sebzeler hakkında gram bilgim yok önerir misiniz ? rica etsem

sevdiği sebzeler hakkında gram bilgim yok önerir misiniz ? rica etsem

Meyve olarak elma, erik, muz, üzüm , karpuz, kavun yeşillik olarak da marul, semiz otu ve taze fesleğen verebilirsiniz. Yazmış olduğum tüm besinlerden az miktarda verin.

Not: Vereceğiniz tüm yeşilliklerin iyice yıkanması, meyvelerin de çekirdeklerinin ayıklanması gerekiyor.

Meyve olarak elma, erik, muz, üzüm , karpuz, kavun yeşillik olarak da marul, semiz otu ve taze fesleğen verebilirsiniz. Yazmış olduğum tüm besinlerden az miktarda verin.

Not: Vereceğiniz tüm yeşilliklerin iyice yıkanması, meyvelerin de çekirdeklerinin ayıklanması gerekiyor.
sağ olun elimi ısırmasına rağmen kafesin içine elimi sokup vermeyi çalışacağım

sağ olun elimi ısırmasına rağmen kafesin içine elimi sokup vermeyi çalışacağım

Siz de sağ olun. Isırmasına aldırış etmezseniz bir süre sonra ısırığın size zarar vermediğini anlayıp yapmayı bırakacaktır :)

Gunde 15 dkka laf atıp sevseniz biraz tohum yedirseniz geleceginizden olmazdınız sınavlarından kalmazdınız galiba ilgilenebilecek birine verin yada yanina es alın bence o kusun daha sevdigi sebzelerinizden haberiniz yok kuruyup gitmesin hayvancagız yanlizliktan ☺️

Geri