Kuşum İlaçtan kokuyor

Arda Torun

Yeni Üye
Arkadaşlar bugün bir kaza yaşandı Kuşumun gagasının ve kafasının belli bölgeleri ilaç oldu şırınga kazası yaşandı Hemen kuşumu temizledim her şey iyi şuanda ama İlaç kokusu gitmedi bu koku nasıl gider sevemiyorum ya hayvanı öyle bir koku naısl gider ne kadar sürede gider açıklarsanız sevinirim.

Arkadaşlar bugün bir kaza yaşandı Kuşumun gagasının ve kafasının belli bölgeleri ilaç oldu şırınga kazası yaşandı Hemen kuşumu temizledim her şey iyi şuanda ama İlaç kokusu gitmedi bu koku nasıl gider sevemiyorum ya hayvanı öyle bir koku naısl gider ne kadar sürede gider açıklarsanız sevinirim.
Ona bir tedavi mi uyguluyorsunuz ? Koku gider bir süre sonra merak etmeyin.

Tüy döküyordu Kanatı kırık değildi ama kanatı titriyordu canlı bir kuştu veteriner Kuşun vitaminsizlikten yaptığını söyledi ve şırınga ile vitamin verdi yada. İlaç artık Suyuna 5 damla dedi suyunu İçmeyince ağzından verim derken böyle bir kaza yaşandı maalesef ama susayınca illaki içiçektir diye umuyorum

Tüy döküyordu Kanatı kırık değildi ama kanatı titriyordu canlı bir kuştu veteriner Kuşun vitaminsizlikten yaptığını söyledi ve şırınga ile vitamin verdi yada. İlaç artık Suyuna 5 damla dedi suyunu İçmeyince ağzından verim derken böyle bir kaza yaşandı maalesef ama susayınca illaki içiçektir diye umuyorum
Kuşun suyuna bitşeyler katacakken kuş öncesinde 4 saat susuz bırakılır suluğunu takar takmaz suyu içer 👍

Bir sorum da var oda Gagasının altındaki leke var sarımsı onu da kendi temizleyebilirimi yada biz bir şey yapacakmıyız

Lekenin ne olduğunu bilmeden ne diyebiliriz ki

Peki bu leke kendinden gidermi yoksa biz ne yapmamız gerekir Kuşun beyaz tüyleri sarı şuan Gitmedi o leke

Yazılanları okuyun beyefendi. Görüntü görmeden size nasıl cevap verelim. Önce kuşun görüntüsünü paylaşın. Hızlıresim.com sitesini kullanabilirsiniz.

Geri