Kuşun popo kısminda şişlik var ve buyumeye basladi

Ftma

Yeni Üye
Merhabalar 7 yasinda erkek muhabbet kusum icin yardimve önerilerinizi istiyorum bulunduğum şehirde kus veteriner yok ve diger veteriner lerde kanatli bakmadiklarini söylediler çaresiz kaldim kusumun popo kısminda şişlik var ve buyumeye basladi dun ise tekrar kontrol ettigimde vücudunun morarmis oldugunu gordum yem yiyor nesesi yok sürekli kafasını kanatlarin altina sokup uyuyor hızlı nefes alıyor aradada nefesinden tık tık diye ses geliyor.veteriner bir tanesi ben anlamıyorum ama telefon la anlayan arkadaşlar var ona sorayim dedi.sordu probiyotik verdi 1 ml probiyotik verdik ama pekde ise yaramadi cok agliyoruz çocuklar hepimiz elimizden birsey gelmeyip onu oyle gormek kahrediyor çocuğumuz gibi oldu lutfen yardım

Eczaneden bactrim alıp kullanmanız gerekecek. Aile hekimine şurup formunu yazdırmanız gerekir. Yada veterinerden tetramezatin almalısınız.

Yarım suluğa 6 damla. Yazdırmaya giderken suluğu alın susasın biraz. Probiyotiğiniz var mı

Merhaba foruma hoşgeldiniz,
Kuşunuzun güncel halinin videosunu ve son yaptığı dışkılarının görüntüsünü paylaşın.
Video için streamable.com veya youtubeyi, foto için hızlıresim com sitesini kullanabilirsiniz. Buraya linki atın.
Kuşunuzdaki o mor olan yerin görüntüsünü de paylaşın. Kuşunuzda öğürme kusma var mı? Ağzının içinde peynirimsi pamuk gibi lezyonlar, ağzının içinde kötü koku var mı? Kusuyor mu? Kusuyorsa kusmuğunda kötü koku var mı? Dışkıları nasıl? Dışkıların şekli rengi kokusu nasıl? Hassas teraziniz varsa kuşu tartın ağırlığını bize söyleyin. Kuşunuzun iştah durumu nedir? Eğer beslenmiyorsa kursaktan besleme yapılması gerekir bilen birileri tarafından.
Probiyotik çok önemlidir ama ilaç değildir. Probiyotik düzenli olarak kullanılmalıdır. Ama ileri derece hastalıklarda ilaç kullanmak gerekebilir.

Geri