Kuşunuz kaç aylık veya kaç yaşında ?Abi hep yemlikte duruyor.İlk geldiğinde çok hapşırıyordu ama banyodan sonra geçti biraz.Bilmiyorum elimi kafese soktuğumda ısırıyor bende tüneğini çıkartıp onu öyle çıkarıyorum belkide ondandır.
3 aylıkKuşunuz kaç aylık veya kaç yaşında ?
Abi sen yanlış anlıyorsun kuş bana alışık omzuma elime geliyor rahatça hatta atlıyor bile eğer eğitimle ilgili bir sorun olsaydı hastalık bölümüne yazmazdım.Bir yerde sabit durması kuşun güvensiz hissettiği anlamına gelebilir. Ona zaman tanıyın ve size ve ortama güvenmesini bekleyin. Kafese yakın oturun ama onla birkaç gün ilgilenmeyin
Hapşırması devam ediyor mu? Bir de ısırma için bir hafta boyunca günde on dakika şeklinde elinizi kafesin içinde bekletin elinize alışsın. Bir hafta sonra parmağınızı yavaş yavaş uzatın geliyor mu bir bakın
O zaman önce elinizi kafesin dışında kafesin yanına koyun on dakika on beş dakika. Bir hafta böyle devam edin daha küçük olduğu için alıştırma yapılırsa alışırabi kuş elimi kafese soktuğumda geliyor ama ısırarak. bağla ilgili bir sorun yok
Ne başlıkta ne de içerikte bir soru göremiyorum, hatta ne anlatmak istediğin de belli değil. Sorun hapşırma mı, elini ısırması mı, yemlikte durması mi?Abi hep yemlikte duruyor.İlk geldiğinde çok hapşırıyordu ama banyodan sonra geçti biraz.Bilmiyorum elimi kafese soktuğumda ısırıyor bende tüneğini çıkartıp onu öyle çıkarıyorum belkide ondandır.
Ben tünektenmi korkuyor diye yazmışım sen bana bağ diyorsun ne alaka