alalı 15gün oldu tüy döküyor dün biraz fazla dışarı çıkardım Birde tülün arasına girdi zor çıkardım bu gün dışkısında değişiklikler var ötmesi normal birde nefes alırken kuyrukta sallanma var yardım edermisiniz. Resimli
dışkı fotograflarını yakından çek yükle , konu ile ilgili bilgili olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. @umitFBYardım edermisiniz
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için dediklerinizi bu gün temin edicem birde vitamin a yı ne kadar süre kullanmalıyım ,yem öneriniz açıkmı kapalımı almalıyım.Dışkıları normal görünüyor lütfen tüneklerinizi tahta tünek ile değiştiriniz, kalamar kemiği asınız kafese birde içinde renkli parçalar olan yemden kullanmayınız bol sebze meyve sunumları hazırlayınız kuşunuza bununla ilgili detaylı konular var arama yapabilirsiniz
Ben vitamin kullanmıyorum artık Pelet yem kullanıyorum çok sık kullanmamak gerekiyor diye biliyorum haftada bir kullanıyordum eskiden Kapalı yem almanızda fayda var Galata ve balsızÇok teşekkür ediyorum ilginiz için dediklerinizi bu gün temin edicem birde vitamin a yı ne kadar süre kullanmalıyım ,yem öneriniz açıkmı kapalımı almalıyım.
Tekrardan çok saolun hayırlı günlerBen vitamin kullanmıyorum artık Pelet yem kullanıyorum çok sık kullanmamak gerekiyor diye biliyorum haftada bir kullanıyordum eskiden Kapalı yem almanızda fayda var Galata ve balsız
Vitamin i ayda 1 hafta kullanmak yeterli 1 hafta kullanıp 3 hafta ara verin yada 2 günde 1 kullanıp 15 gün ara verin ama kullandığınız vitamin bir işe yaramaz daha profosyonel vitamin kullanmalısınız tyson marka olanlara bakın doğal vitamin karışımları sürekli vitamin kullanmak da isal eder kuşuÇok teşekkür ediyorum ilginiz için dediklerinizi bu gün temin edicem birde vitamin a yı ne kadar süre kullanmalıyım ,yem öneriniz açıkmı kapalımı almalıyım.
alalı 15gün oldu tüy döküyor dün biraz fazla dışarı çıkardım Birde tülün arasına girdi zor çıkardım bu gün dışkısında değişiklikler var ötmesi normal birde nefes alırken kuyrukta sallanma var yardım edermisiniz. Resimli