Kuşum Hasta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pantikoko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pantikoko

Yeni Üye
Kuşumda ani kilo kaybı , göğüs kısmında şişlik var. Kusma hareketi yapıyor, ağzını açıp kapama ve kanat titretme hareketini yapıyor sık sık. Halsizliği çok yok ama eski neşeside yok. Bi kaç gün tüy döktü şu an hafifledi dökümü. Teşhis ve tedavi konusunda yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Dışkı resmi paylaşın. Sık sık esneme ve öğürme hareketi yapıyor mu ?

Öğürme hareketini ara ara yapıyor fakat ağız açıp kapama hareketi çok sıklaştı

Eczaneden trifuculan ve flagyle alın yarım suluğa her birinden 6 damla katarak verin. Flagyle 7 gün trifuculan tedavisi toplamda 14 gün sürmeli. 4. Günden sonra probiyotik de katın ilaçlı suya.

Teicomonas %80 ve mantarında beraberinde gelişmiş olması yüksek ihtimal.

Bu iyot tedavisi ile iyileşen kuş mu yoksa başka kuş mu?

Hocam iyileşen kuş hikayeleri diye bir konu var. O konuya iyileşen kuşunuzun belirtilerini, gördüğü tedavileri ve en son iyileşme sürecini özetler misiniz rica etsem.

Linkleri yanlış kopyalamışsınız. Forumlar için olan linki kopyalayıp buraya yapıştırın. Ayrıca linkleri boşluklar bırakarak aralıklı yapıştırın ki birbirine karışmasın linkler..

Bugün iyi enerjisi yerinde . Göğüs şişi azalmış ağız açıp kapama hareketine bir kere rastladım kusma hareketine henüz hiç rastlamadım. Eşinden ayrı kafese aldım eşinin yumurtası var yakında kuluçkaya girer. Bu süreçte erkeği hasta olma ihtimaline karşı ayrı tutamayacağım nasıl bir yol izlemeliyim ?

Dediğim tedaviyi hem dişi hem erkek için uygulayın. Bir ihtimal dişi de kapmış olabilir..

Çok sevindim 🧿 kafes ortamında bizim elimize mahkum canlılara yardımım dokununca mutlu oluyorum. Nice sağlıklı günleri olsun yavrucakların..

Bugün iyi enerjisi yerinde . Göğüs şişi azalmış ağız açıp kapama hareketine bir kere rastladım kusma hareketine henüz hiç rastlamadım. Eşinden ayrı kafese aldım eşinin yumurtası var yakında kuluçkaya girer. Bu süreçte erkeği hasta olma ihtimaline karşı ayrı tutamayacağım nasıl bir yol izlemeliyim ?
Özellikle mantar hastalıklarındaki bir süre düzelme olması yanılmamalı sizi. Kırsak 1 kere şişmişse mutlaka bir daha şişecektir. Ben olsam gecikmeden tedavi başllardım..

Linkleri yanlış kopyalamışsınız. Forumlar için olan linki kopyalayıp buraya yapıştırın. Ayrıca linkleri boşluklar bırakarak aralıklı yapıştırın ki birbirine karışmasın linkler..
Düzelttim üstteki mesajda dışkı resimlerini. Kesin mantar mı sizce. Dişi kuşun yumurtası var henüz yumurtlamadı ilaç tedavisi sıkıntı oluşturur mu.

Geri