Kuşum hasta olur mu

Tuna01

Yeni Üye
Merhabalar bildiğiniz üzere havalar soğudu aynı şekil Istanbulda da dışarıdaydım bir süre çok soğuktu eve geldim kuşumun mamasına üfledim(atılması gerekenleri bilirsiniz kırıp kırıp bırakıyor) şimdi burnum tıkandı hasta olabilirim, şimdi düşünüyorum kuşumun mamasına üfledim bir şey olur mu değiştireyim mi mamayı teşekkür ederim.

Merhabalar bildiğiniz üzere havalar soğudu aynı şekil Istanbulda da dışarıdaydım bir süre çok soğuktu eve geldim kuşumun mamasına üfledim(atılması gerekenleri bilirsiniz kırıp kırıp bırakıyor) şimdi burnum tıkandı hasta olabilirim, şimdi düşünüyorum kuşumun mamasına üfledim bir şey olur mu değiştireyim mi mamayı teşekkür ederim.
Eğer gripseniz bulaşma ihtimali çok düşük. Ama boğaz enfeksiyonu varsa değişmelisiniz. Bilmeyeceğinize göre riske atmayıp yemi değişin yemliği kaynar suyla çalkalayın 👍

Eğer gripseniz bulaşma ihtimali çok düşük. Ama boğaz enfeksiyonu varsa değişmelisiniz. Bilmeyeceğinize göre riske atmayıp yemi değişin yemliği kaynar suyla çalkalayın 👍
Abi bu arada benim kusumun gagasinin yaninda yani boynunun altinda sol tarafta tuy yok sevdirirken goruyorum genelde orayi kasitiyor neden olabilir derisini ve cizgileri goruyorum fotograf atabilirim yarin

Oyle kanama va yok kucuk vir bolum sadece tuy yok ve suan tuy degistiriyor acaba ondan mi ve onceden ben fark etmesim

Hocam soyle bi video cektim https://streamable.com/lzg0nm bi sorun yoktur umarin

Kaşı beni diyor masaj yapmanızı sevdi. Çünkü tüye girmiş kuş,açılmamış kapsülleri var. Bu dönemde bu şekilde kendilerine masaj yapılmasına bayılırlar ve bunu isterler de.
Ben sorun görmedim ama siz yakından fotoğrafını çekin çekebilirseniz, deride pullaşma sarı renk falan var mı?

Mantar falan yokmuş. Ama cildi biraz kuru gibi. Keten, kenevir gibi tohumlar verin. Oilmix-s kullanın 👍

Beslenme programı nedir kuşun? Vitamin,probiyotik falan veriyor musunuz veriypr iseniz haftada kaç kere ,hangi marka ve dozajı?

Siz dedikten sonra proboytik siparis verdim kanatli oil markasindan ve vitakraft markasindan yem veriyoruz daldariyi vermeyi kestik ve marul maydonoz havuc muz ea givi meyve sebze veriyoruz hergun hafta 2 gun multi vitamin veriyorum 2-3 damla(multi vitamine baslayali bi hafta anca oldu) markasi kiki excellent

Kuşun cildi kurumuş,bakımsız kalmış.
Haftada 1 kez multivitamin,
Haftada 2 kez B vitamini,
Haftada 3-4 kez probiyotik,
Haftada 2 kez aminoasit takviyesi verin.

1 şişe sade maden suyunun ağzını açın çalkalayın gazını alın iyice. Beypazarı olabilir markası.
Sonra 125 ml suyun içine 25 ml maden suyundan ekleyin. Sonra kuşun suluğunun yarısına da bu sudan koyun. Bu haftaya özel 2 gün art arda yenisini hazırlayarak verin. Mineral takviyesi için öneriyorum bunu.

Kusumun
1 şişe sade maden suyunun ağzını açın çalkalayın gazını alın iyice. Beypazarı olabilir markası.
Sonra 125 ml suyun içine 25 ml maden suyundan ekleyin. Sonra kuşun suluğunun yarısına da bu sudan koyun. Bu haftaya özel 2 gün art arda yenisini hazırlayarak verin. Mineral takviyesi için öneriyorum bunu.
Kusumun gagasinin yaninda boyle leke var sert nedir bunlar? https://streamable.com/mgr8y2

Geri