Hata veriyor yukleyemedım ama dışkısında bir problem yokDışkı fotoğrafını ekler misiniz?
Dışkı fotoğrafını ekler misiniz?
Aslında sürekli ilgileniyorum uçurdumda ama çok nadir ötüyor ama internetten çok nadir kuş sesi açıyorum deliriyorTaze meyve sebze verin(tüylere iyi gelir) kuşla ilgilenip onu kafes dışına çıkartın biraz, uçsun. Keyifsizlikten böyledir belki. Dışkılar normal geldi bana.
Dışkıyı ve kuşun hareketlerini takipte kalın bize bir iki güne gelişmeleri yazarsanız seviniriz.Aslında sürekli ilgileniyorum uçurdumda ama çok nadir ötüyor ama internetten çok nadir kuş sesi açıyorum deliriyor
Kafesin altını değiştim yeni dışkısı böyle ishal mi ?Dışkıyı ve kuşun hareketlerini takipte kalın bize bir iki güne gelişmeleri yazarsanız seviniriz.
Dışkısı sürekli böyle sulu mu olacak yoksa anlık mı bakın. Anlıksa sorun yok.Kafesin altını değiştim yeni dışkısı böyle ishal mi ?
Bir tane daha yaptı oda suluDışkısı sürekli böyle sulu mu olacak yoksa anlık mı bakın. Anlıksa sorun yok.
Suluğundaki tam dolu suya üç dört damla elma sirkesi damlatın. Dendiği gibi yulaf, aspur verin. Gelişme olmazsa ve kuş sürekli halsiz ve kabarık ise veterinere gitmenizde yarar var.Bir tane daha yaptı oda sulu