Dışkısı normal isal deyildışkı nasıl benim erkek de gece mutsuz oluyor kafası kabarık
Görünüş olarak sorun göremedim dışkı fotoğrafı atar mısınız?
Kuşları ayrıyım mıDışkılar bir tuhaf göründü bana diğer yorumcular da baksa iyi olur. Altınız temizleyin mikrop ürer. Suluktaki tam dolu suluğa dört beş damla elma sirkesi damlatın. Suyu günlük tazeleyin ve bu uygulamayı üç gün yapın.
Bu sabah dışkısı böyle oldu ve sabah yuvalığı düzeltti hamile olma şansı varmı. Ortadaki dışkı onunBir müddet ayırsanız iyi olur dışkılarını ayrı ayrı fotoğraflarsınız bize.
Sulu dışkı dışındakiler normal. Hamile dışkısı gibi değil.Bu sabah dışkısı böyle oldu ve sabah yuvalığı düzeltti hamile olma şansı varmı. Ortadaki dışkı onun
Dışkısı katı ama yanında sıvı da çıkıyoSulu dışkı dışındakiler normal. Hamile dışkısı gibi değil.
Genel olarak son fotoğraftaki dışkılar normaldi, gözleme devam edin.Dışkısı katı ama yanında sıvı da çıkıyo
Sirkeli suyu 3 gün üst üste veriyim yoksa farklı günler miGenel olarak son fotoğraftaki dışkılar normaldi, gözleme devam edin.
Üstüste olabilir suyu her gün yenileyim ve dediğim gibi tam dolu suluğa dört damla elma sirkesi falan koyun şimdilik.Sirkeli suyu 3 gün üst üste veriyim yoksa farklı günler mi
Tamam çok teşekkür ederimÜstüste olabilir suyu her gün yenileyim ve dediğim gibi tam dolu suluğa dört damla elma sirkesi falan koyun şimdilik.