Kuşum çok kilo aldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hypnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hypnos

Meraklı Üye
Her gün uçurmaya çalışıyorum kendi uçmak istemese de elime alıp uçuruyorum. Birçok şey denedim ama zayıflatamadım. En son 74 gram olarak gördüm (tartı bildiğim kadarıyla yanlış değil ama 3-5 gram fazla çıkmış olabilir). Bu durumu nasıl durdurabilirim daldarı vermiyorum vitakraft yem kullanıyorum. Birçok takviye mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim.

Carni speed alın demiştim daha evvel yanlış hatırlamıyorsam. Alıp kullandınız mı?

Aldım hocam. Kullanıyordum ara ara ama bir süre ara vermiştim. Ne sıklıkta vermem gerekiyor?

5 gün veriniz bakalım. Duruma bir bakalım. Ayrıca aklıma tümör ihtimali de geldi. Şişlik var mı kuşta? Sarı renkli şişlik var mı?

Son düzenleme:

1 hafta veriniz bakalım. Duruma bir bakalım. Ayrıca aklıma tümör ihtimali de geldi. Şişlik var mı kuşta? Sarı renkli şişlik var mı?
Carnispeed 1 hafta üstüste vermeyin haftada 2 defa verin.
Oilx-s alıp kullanın. Oda haftada 2 kez. Ama bol bol uçmadığı sürece hiçbir şey işe yaramaz.

1 hafta veriniz bakalım. Duruma bir bakalım. Ayrıca aklıma tümör ihtimali de geldi. Şişlik var mı kuşta? Sarı renkli şişlik var mı?
Yok hiç farketmedim

Geri