Ahmetyıldız
Yeni Üye
Kuşum ishal olmuş ve hiç hali dermanı yok burnundan kan gbi bişey gelmiş. Bir gözünün kenarı değişik bir biçime gelmiş.
Kuşum ishal olmuş ve hiç hali dermanı yok burnundan kan gbi bişey gelmiş. Bir gözünün kenarı değişik bir biçime gelmiş. Ekli dosyayı görüntüle 19577
Soğuktu ben ısıttım şimdi abi normal ama gözünü açacak dermanı yokAteşi var mı? Sakin durduğu halde ayakları ve kanat altları çok sıcak mı? Ona göre ilaç tavsiye edicem..
Sadece su mu koyayım suluğunaİsale 1. ilacımız neo-terramycin. Enfeksiyona çevirebiliyor. İçinde ne varsa temizler inşaallah. Suluguna şu an elma sirkesi karıştırma çünkü parazit tedavisi yapacak zaman değil bir an önce isalin durması lazım. Daha fena coşturabilir isali. Çay içirebilirsin çok azcık, hem ağrısi varsa alır hem de isali kesmeye yardımci olur. Abartmamak lazım ama..
Petshop... yoksa veterinerlerde de satılıyor bazen.Eczaneden mi pet shoptan mı alacam ilacı
Enerjisini harcamasın abisi... ama yalnız da kalmasın. Dinlenmesi lazım.Alacam hemen. Üşüyordu hareket edemiyordu 3 saattir uğrazıyorum ısıttım.simdi kafesn içinde hareketlendi dısarı çıkmak istiyor.
Tamam abi kafeste oda kalorifern yanında.Enerjisini harcamasın abisi... ama yalnız da kalmasın. Dinlenmesi lazım.
Bugn pazar ilacı yarn alabilirim ancaTamam abi kafeste oda kalorifern yanında.
Pardon p.tesiymis aldırıyorm smdiEnerjisini harcamasın abisi... ama yalnız da kalmasın. Dinlenmesi lazım.