kusum cok hareketli

pasamhaylaz22

Yeni Üye
kusum cok hareketli yani kafesde sevmek istiyorum elime gelip cikmak istiyor kafese koyamiyorum da farkli yerlerde(evin farkli odasi)bana daha cok geliyor ve bide kafeste telefon vb. gprunce isirmak istiyor ve yerinde durmuyor cikmak istiyor ben bise yapmama ragmen oyun oynarken yara olan elimi isiriyor(alalı 1 ay oldu)biz ismini Haylaz Paşa koyduk ondan olabilirmi ilk kusum boyle degildi simdiki kusumun gitmesini istemiyorum lutfen yardimci olun...

Kuşlar ısırır normaldir. Özellikle kızgınlık döneminde olan kuşlar daha çok ısırgan saldırgan olabilir. Anormal bir durum yok..

hayir yani demek istedigim bu duzelirmi hizli kanat cirpmalar vb?

Her kuşun karakteristik özelliği aynı değildir öncelikle bunu yazayım.

Siz kuşunuza eğitim verdiniz mi? Eğitimli bir kuş mu yabani mi? Eğer eğitimsiz yani yabani bir kuş ise saldırgan olabilir sizden korkuttuğü için heyecanlanıp kaçabilir,kanat çırpabilir...
Sorduğunuz soruda anormal bir durum yok.

Her kuşun karakteristik özelliği aynı değildir öncelikle bunu yazayım.

Siz kuşunuza eğitim verdiniz mi? Eğitimli bir kuş mu yabani mi? Eğer eğitimsiz yani yabani bir kuş ise saldırgan olabilir sizden korkuttuğü için heyecanlanıp kaçabilir,kanat çırpabilir...
Sorduğunuz soruda anormal bir durum yok.
daha egitimli degil ama tutuanacak yer bulamayinca bana geliyor egitimli degil okadar ama sureklide geliyor azcik alistirdik biz

Geri