Kuşum Bugün Rahatsızlandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dramixfurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

dramixfurkan

Guest
Dün Paşam Gayet Sağlıklı bir şekilde yiyor içiyor dışkısını yapıyordu.Ama bugün sabah kalktıgımda resmen dışkı yerine bildiğiniz su çıkartıyor.İlk kez normal bir dışkı yaptı ama 2 parça yaptı biri full su diğeri normaldi.Ne Yapmam gereklidir :(

Not : Devamlı Kabarık Duruyor Ve Aşırı Şekilde Evcilleşmiş.Normalda Gider Avizede Otururdu.Ama şuan Elimde falan uyuyor.

p3psn.jpg

geçmiş olsun dostum. Haşlayıp patates ver ona bide sularına çay kaşğının ucuyla türk kahvesi koy. Geçer eminim.

Dene dostum Kesin çözüyor merak etme yemini çıkar patates ver yemez ise yemi geri koy. ama sularına kahve mutlaka koy. benim başıma da geldi şükür olsun düzeldi :)

Dene dostum Kesin çözüyor merak etme yemini çıkar patates ver yemez ise yemi geri koy. ama sularına kahve mutlaka koy. benim başıma da geldi şükür olsun düzeldi :)

Kuşum düzeldi ALLAH'a şükür.Gayet sağlıklık tavsiyenizin yanında suyuna prinç lapasının suyunuda eklemiştim.İyileşti.Teşekkürler.

2 bucuk saatte nasil iyilesti anlamadim.koyduklariniza bile bakmamis yememis olabilir.iyi olmasina sevindim ama o kusta zaten bisey yoktu diye dusunuyorum.

yem değiştiyseniz yada ilk kez marul gibi bir yeşillik verdiyseniz olur bazen , düzeldiğine sevindim fakat Tuncar ÇAĞATAY'ın dediği gibi hasta olan kuşlar böyle 2 saatte zımba gibi olmazlar :) demekki korkucak bişey yoktu.

yem değiştiyseniz yada ilk kez marul gibi bir yeşillik verdiyseniz olur bazen , düzeldiğine sevindim fakat Tuncar ÇAĞATAY'ın dediği gibi hasta olan kuşlar böyle 2 saatte zımba gibi olmazlar :) demekki korkucak bişey yoktu.

Yem Değişmiştik.Tabiki kuşum 2 saate zımba gibi olmadı.İlk isali düzeldi.Ardından hafif hafif yem yemeye başladı.Yaklaşık 2 saat önce duduklarımı yiyodu.Allah a şükür sağlığına kavuştu.

Geri