Elifvekopuk
Meraklı Üye
Arkadaşlar yanan kusumu bugün banyo yaptırdım her yeri kremdi ama titriyo ve uyukluyo kendini kurutmuyo bişey olur mu çok korkuyorum ya
Kuruttum sıcak havluyla hemdeHavluyla siz kurutun . Acele edin . Kusunuz rahatsız neden banyo yaptırdınız ki
Kuruttum havluyla güzel bi şekilde ışte ishal ağrı kesicisini kestim azar azar ver cem onun da yan etkisi olabilir diye elma sirkesi koydum suya şimdi patates hasladim onu yedircemHavluyla siz kurutun . Acele edin . Kusunuz rahatsız neden banyo yaptırdınız ki
Valla ya aynen öyle oldu çok esirgedim herşeyden ondan olsa gerekHafif şekilde havluya atıp kurulayın. Kuşun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.
o kremler 2 ay çıkmayacak oyuzden acele etmeyin
Tamam sağolunSadece söylediklerimize kulak verin lütfen
Veterinere sordum ilaçtan olmuş olabilir dedi bakicaz ışte ama durumu iyi.yemesi içmesi güzel yavrumun neşesi de yerine geliyorAh... Kuşu kafesten çıkarmayın salmayın yıkamayın bir süre.
Veterinere sordum ilaçtan olmuş olabilir dedi bakicaz ışte ama durumu iyi.yemesi içmesi güzel yavrumun neşesi de yerine geliyor
Öyle yapacağım rahat bi ay kadar yikamam mecbur kaldım ama yıkamaya çok kremliydi onun için kendini çok kazıyıp isiriyodu ve aşırı su iciyodu bu da iyi değil bildiğim kadarıylaAh... Kuşu kafesten çıkarmayın salmayın yıkamayın bir süre.