Fotoğraftan tam belli olmuyor. Yürürken aksayarak mı yürüyor? Öyle ise ayağını bir yere sıkıştırmış olabilir. Elinizle bir kpntrol edin bağırır veya fazla çırpınırsa kırık var demektir. Yoksa hakiki zeytin yağı ile bir kaç gün masaj yapın hafifçe iyileşir inşallah. Viraminini gıdasını eksik etmeyinKusum ayagina basamiyor lutfen yazarmisiniz. Ayagi mormu anlamadim
2,3 güne iyileşmezse veterinere gidin.Kusum ayagina basamiyor lutfen yazarmisiniz. Ayagi mormu anlamadim
Ayaginda hergangi bir morluk yok ayagina dokundugumda bagirip cirpinmiyor zeytin yagi ile masaj yaparim galiba incilmis cok tesekkur ederimFotoğraftan tam belli olmuyor. Yürürken aksayarak mı yürüyor? Öyle ise ayağını bir yere sıkıştırmış olabilir. Elinizle bir kpntrol edin bağırır veya fazla çırpınırsa kırık var demektir. Yoksa hakiki zeytin yağı ile bir kaç gün masaj yapın hafifçe iyileşir inşallah. Viraminini gıdasını eksik etmeyin
Tamam tesekkurler2,3 güne iyileşmezse veterinere gidin.
2,3 güne iyileşmezse veterinere gidin.
Kusumun govdesindeki kemik elle hissediliyor kuruma hastaligi olmus olabilirmi acaba iyi bir kuscuya goturdum o kuruma olmamis dediFotoğraftan tam belli olmuyor. Yürürken aksayarak mı yürüyor? Öyle ise ayağını bir yere sıkıştırmış olabilir. Elinizle bir kpntrol edin bağırır veya fazla çırpınırsa kırık var demektir. Yoksa hakiki zeytin yağı ile bir kaç gün masaj yapın hafifçe iyileşir inşallah. Viraminini gıdasını eksik etmeyin
Kuruma icinmi veterinerdemi yapiliyorDışkı kontrolü yaptırabilirsiniz. Mikroskop ile dışkıya bakılıyor