cicikusmavis00
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar kuşum yumoş bugün birden çok kötü oldu. Bugün kuşlarımın hepsini salmıştım ve hepsi uçuyodu o da diğerleri gibi uçtu fakat bazen dolabın başında uyuyakalıyodu yorgun olduğunu düşünüp pek takmadım. Daha sonra kafese kapatınca sürekli uyudu kafası da yan tarafa düşüyormuş gibi oluyodu. Kafesteki diğer kuşa tepki vermiyodu. Bundan önce hep çok aktif yem yemeyi seven bi kuştu ve şimdiye kadar bi sorun yaşamamıştık onunla ilgili. Lakin birkaç gündür yemek yedikten sonra sürekli durmadan öksürüyo. İnternette araştırmıştım bu konuyu ve yemlerde toz olduğu zaman öksürebileceğini, o kadar da ciddi olmadığını yazıyordu. Dediğim gibi son zamanlar aşırı derecede çok öksürüyo ve bugün de halsiz uykulu olunca çok endişelendim. Bugün pek fazla yem yemedi o yüzden dal darı koydum kafese onu yedikten sonra da öksürmeye başladı. Son zamanlar yedikten sonra çok fazla su içmeye başladı. Kafesinde gaga taşı mineral blok kalamar kemiği var. Mineral bloğu yediğini görmedim hiç o yüzden bazen kuş kumu koyuyodum kafese onu da yemiyodu gözlemlediğim kadarıyla. Neden olabilir hastalanmış mı? Eğer öyleyse nasıl tedavi edebilirim öksürüğünün ve şu anki halsizliğinin nedeni ne olabilir lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Kuşun videosunu asağıya ekleyeceğim.