Keyfi yerine gelmiş yinede teşekkürler su an yaklaşık alti aylik iki aylikken almistim aldigimdan beri kanarya yemi yiyor yem ayiriyor mama aldim onu da yemedi bizim yediğimiz yemeklere saldiriyor ))) birde kakasini çok büyük yapiyor ilk defa simarikta gördüm boyle kaka kanarya yemi yediği için sanirim )mutlaka sıcak tutun kuşunuzu öncelikle sonra başka hangi belirtiler var yazarsanız çünkü sadece bu anlattığınızla fikir sahibi olmak çok zor
geçmiş olsunKeyfi yerine gelmiş yinede teşekkürler su an yaklaşık alti aylik iki aylikken almistim aldigimdan beri kanarya yemi yiyor yem ayiriyor mama aldim onu da yemedi bizim yediğimiz yemeklere saldiriyor ))) birde kakasini çok büyük yapiyor ilk defa simarikta gördüm boyle kaka kanarya yemi yediği için sanirim )
göğsünü bir kontrol edin kuruma durumu var mı bazen anlamak çok zor oluyorKeyfi yerine gelmiş yinede teşekkürler su an yaklaşık alti aylik iki aylikken almistim aldigimdan beri kanarya yemi yiyor yem ayiriyor mama aldim onu da yemedi bizim yediğimiz yemeklere saldiriyor ))) birde kakasini çok büyük yapiyor ilk defa simarikta gördüm boyle kaka kanarya yemi yediği için sanirim )
Sanirim kuruma hastaligina yakalandi göğüs bicak sirti gibigöğsünü bir kontrol edin kuruma durumu var mı bazen anlamak çok zor oluyor
yem yiyorsa kurtulma şasnı yüksek hemen bir veterinere götürün ayrıca kuruma bir hastalık değil hastalık sonucunda ortaya çıkan bir durumSanirim kuruma hastaligina yakalandi göğüs bicak sirti gibi