İsmiyle hitap ettiğimde bana dönüyor yanına gidiyorum gel diyorum keyfi yerindeyse geliyor kafesin arkasına elimi dolandırıyorum elimi görünce bana doğru geliyor bir daha benden uzaklaşmıyor el yardımıyla kendime çekiyorum kafesin tellerine elimi sabitlediğimde ise bazen geliyor bazen kafesin diğer ucuna kaçıyor anlayamıyorum bana karşı ne hissettiğiniKusun durumu nasıl çok korkuyor ise çıkarmayın..Kafesin icinde yavasca parmagınıza alısmasını saglayın...Kafes icinde parmaga gelir ise sonra dısarı cıkarırsınız...
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elden yeme işini yapmak için kuşu 10 15 dk aç bırakmak gerekir mi?Kuşunuza size ve yeni evine alışabilmesi için birkaç gün zaman tanıyın. Elinizden biraz çekiniyor anlaşılan, kafes içerisinde elinizden yem yedirin, işaret parmağınızın üzerine çıkmasını sağlayın zamanla alışacaktır. Alıştıktan sonra kafesin kapağını açtığınız anda kendisi çıkacaktır. Bu süreçte tek dikkat etmeniz gereken şey kuşun bulunduğu ortamda fazla gürültü olmaması ve yakınlarındayken ani hareketler yapılmaması olsun.
İlk gün çıkarırsanız uçarken kendini duvara vurabilir yaralanabilir ondan dolayı hangi odada dışarıya çıkartacaksanız 3 veya 4 gün boyunca o odada kalsın kafes sonra kafesi ortaya koyun sonra çıkartabilirsinNasıl değil ne zaman olucaktı oto düzeltmenin gazabına uğradım yine
Gece 12.30 gibi felan yatıyorum kuş erken uyusun diye odama koyuyorum akşam salona tekrar koyuyorum uyurken fakat her salona götürmek için odaya girdiğimde uyumamış oluyor salonumu yadırgıyor?İlk gün çıkarırsanız uçarken kendini duvara vurabilir yaralanabilir ondan dolayı hangi odada dışarıya çıkartacaksanız 3 veya 4 gün boyunca o odada kalsın kafes sonra kafesi ortaya koyun sonra çıkartabilirsin
Elden yeme işini yapmak için kuşu 10 15 dk aç bırakmak gerekir mi?
SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendini duvara vurup yaralanma riski var benim kuşum gagasını kaybetti o nedenle ilk beslediğim zamanlar 1. Gün kusu çıkarttım ve gagasını kaybetti :/10 günde bunalır kafeste muhtemelen. 2 gün önce almışsan yarın kapısını ac derim
Geçmiş olsun reis :/Kendini duvara vurup yaralanma riski var benim kuşum gagasını kaybetti o nedenle ilk beslediğim zamanlar 1. Gün kusu çıkarttım ve gagasını kaybetti :/
Düzeldi ya şuan iyi gagasıGeçmiş olsun reis :/
He iyi iyi Allah korumuşDüzeldi ya şuan iyi gagası
Kendini duvara vurup yaralanma riski var benim kuşum gagasını kaybetti o nedenle ilk beslediğim zamanlar 1. Gün kusu çıkarttım ve gagasını kaybetti :/
Demekki o yüzden pet shop sahibi 10 gün çıkarmayın dedi cevap için teşekkürlerimi sunuyorumBen kuşum bana alışmadan saldım Yani sana alışınca salmak zorunda değilsin. Kuşum onu saldığım zaman bana alışmaya başladı sen de öyle dene. kesinlikle salacağınız odada en az 1 hafta dursun, odayı tanısın. Yoksa bir yerlere çarpabiliyorlar.
Ne demek rica ederimDemekki o yüzden pet shop sahibi 10 gün çıkarmayın dedi cevap için teşekkürlerimi sunuyorum