evet ben yıkadım. banyoda ılık suyla musluğun altında.Petegin onune koymayin siz mi yikadiniz? Yikadiginizda ortam nasildi soguk mu sicak mi?
Siz yikamayin ya o yikansin ya da fısfısla su sıkın biraz üstüne. Ortam sıcaklığı soğuk olmamalı cereyanda bırakılmamalı dikkat edin.evet ben yıkadım. banyoda ılık suyla musluğun altında.
şuan kafesin üstüne yorgan koydum peteğide yükseğe aldım.biraz kendine geldi titrremesi azaldı kendini temizledi biraz. iyi bir şey söyleyin yaPetegin onune koymayin mesafe birakin. Siz mi yikadiniz? Yikadiginizda ortam nasildi soguk mu sicak mi?
bundan sonra öyle yapacağım. ilk defa muhabbet kuşu besliyoruz. şimdi titremesi azaldı.Siz yikamayin ya o yikansin ya da fısfısla su sıkın biraz üstüne. Ortam sıcaklığı soğuk olmamalı cereyanda bırakılmamalı dikkat edin.
Eğer çok titriyosa sarılması gerek geçene kadar sonra kendi çıkar sirkelenir zatenHavuyla vs sarmanıza gerek yok o ortamın ısısına göre kurulanıp tüylerini ona göre düzeltir siz müdahale etmeyin.
İyi bir ortamda kuş niye titresin üstelik zorla girmiyorsa? Oldu bir de sac kurutmasıyla kurutun? Ortada yanlış bir şey var sarılması uygun değil. Hem kurutma makinesiyle hem de havluyla vs sarılması zararlı.Eğer çok titriyosa sarılması gerek geçene kadar sonra kendi çıkar sirkelenir zaten
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şuan çok şükür iyi. kendini daha da temizliyor ya da tüylerini düzeltiyor.Nasıl oldu şuan
Cani misiniz?Kuru havluyla kuşu sarın peteğin üstüne koyun kuşlar ya kendi yıkanır yada spreyle fis fislarsin ben de senin gibi dalinle keseledim kuşu 1 hafta komada kaldı garibim gečmiş olsun [emoji4]
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben geniş bir bardağı eğik tutuyorum o yıkanıyor size tavsiyem sizde öyle yapın. Ama ağzı çok geniş olmasın suyu ise ılık olsunbundan sonra öyle yapacağım. ilk defa muhabbet kuşu besliyoruz. şimdi titremesi azaldı.