Benimki telefon kabımı bitirdi kopara koparaYa yerim ya benim boncukta telefonda yazarken elime kondu telefonla oynamaya basladi
Benimki telefon kabımı bitirdi kopara koparasıpa uzakta olunca gel buraya diyorum geliyo dalga geçer gibi gel gel gel diyo o zaman onu yiyesim geliyor yeni kelime öğretmek istiyorum ama ne öğrtsem bulamadım karar veremedim ne komik olur diye
olabilir cümle halinde en son mini mini bir kuşu öğrenmeye çalışıyoruz ama hep eksik söylüyorHırsız
Video çok denedim ama yükleyemedimEvet komik olur video atabilirmisiniz konusurken
Maşallah kuşunuza bayıldım çok özel bir rengi var. Hatta hayatımda renk olarak en çok beğendiğim ilk 10 kuşun arasına girdi bile. Tüyü kadar ömrü olsun inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 28057
Her zamanki gibi konuşurkeneşşek milka Ekli dosyayı görüntüle 28056 Buda Milka cık naber bebeğim derkn
Ya çok teşekkür ederim bende çok seviyorum milka yı canım gibi benim bide konuşmasını duysanız ekleyemiyorumMaşallah kuşunuza bayıldım çok özel bir rengi var. Hatta hayatımda renk olarak en çok beğendiğim ilk 10 kuşun arasına girdi bile. Tüyü kadar ömrü olsun inşallah.
Vallahi konuşmasa bile çok tatlı bir kuş. Resmen vitrinlik, koleksiyonluk çök özel bir mutasyon gerçekten beni benden aldı rengi. Tekrardan kırkbin kere maşallahYa çok teşekkür ederim bende çok seviyorum milka yı canım gibi benim bide konuşmasını duysanız ekleyemiyorum40 kelime öğrendi eşşek çok meraklı
Teşekkür ederiz baskın parçalı galiba ben bünün aynısının çekinik parçalısı vardı o abiden görüp beğenmiştim ondan istedim seçme fırsatım olmadı o abi üreticiden alıp verdi ama aşık oldum görünce rengi tam olarak ne diye geçiyor bilmiyorum küçükken daha morduV
Vallahi konuşmasa bile çok tatlı bir kuş. Resmen vitrinlik, koleksiyonluk çök özel bir mutasyon gerçekten beni benden aldı rengi. Tekrardan kırkbin kere maşallah