Yunus Emre Zandolu
Meraklı Üye
Özel ve nadir bulunan bir mutasyon değiller. Belki yellowface oldukları için öyle demiştir.Bir abi yeni aldığım kuşlarımın mutasyon olduğunu ve nadir bulunduğunu söyleyip duruyor. Aklıma takıldı acaba oyle mi? Eğer mutasyonsa petşopta ne arıyorlar diyorum ama nanlamadım.
Evet ondan bahsetti, süper sarıkafa desi falanÖzel ve nadir bulunan bir mutasyon değiller. Belki yellowface oldukları için öyle demiştir.
Benim kuşum da sarı kafalı nadir birşey mi ? Ben sık sık görüyorum aslında.Özel ve nadir bulunan bir mutasyon değiller. Belki yellowface oldukları için öyle demiştir.
Benimkileri çok beğendigi için belki oyle mutasyon demistir. Bende sari yüzlüleri cok görüyorum ama boyle yesil sari vucut pek gormemistim. Belki ona takilmistir adam.Benim kuşum da sarı kafalı nadir birşey mi ? Ben sık sık görüyorum aslında.
Anladım teşekkür ederim.Bildiğim kadarıyla 2 tip yellowface var. Biri sadece kuşun suratında olurken diğeri hayvanın vücut tüylerinede yansıyor. İkincisini özel mutasyon yakalamak için kullanıyorlar.
Çok güzeller evet. Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah.Benimkileri çok beğendigi için belki oyle mutasyon demistir. Bende sari yüzlüleri cok görüyorum ama boyle yesil sari vucut pek gormemistim. Belki ona takilmistir adam.
Anladım. Teşekkürler.Belki kuşlarınız Yellowface oldukları için nadir demiştir. Parçalı kuşlarda Yellowface görülmesi biraz seyrek olsa da bulunması imkansız değildir.
Anladım. Teşekkürler.