Esma LimonBadem
Yeni Üye
İyi akşamlar ,Fotoğraftaki gibi kafesi kemiriyorlar, nedeni nedir ? 

Bu yapılan bir hareket benim kuşlarımda da görüyorum fakat kafes tellerinin boyası kuşlar için zararlı olabilir. Fotoğrafta da görünüyor yer yer boyaları çıkmış siyah olmuş o kısımlar.
Mümkünse yeni bir kafes alın. Sprey zararlı olabilir sonuçta o da kimyasal. Paslanmaz çelikten olan bir kafes doğru seçim olacaktır. Ben de bu tarz almayı düşünüyorum hatta.Teşekkür ederim
Kuşlarım sürekli kemirdikleri için kafes mahvoldu kafesi beyaz spreyle boyamak ve oluşan pasları kapatmak istiyorum. Zararı var mıdır?
Pirinç kafesler nasıl sizce?Mümkünse yeni bir kafes alın. Sprey zararlı olabilir sonuçta o da kimyasal. Paslanmaz çelikten olan bir kafes doğru seçim olacaktır. Ben de bu tarz almayı düşünüyorum hatta.
Pirinç kafese dair iki kaynak buldum biri doğru seçim diğeri ise zararlı olabilir diyor. Şuraya bırakayım linklerihttps://www.google.com.tr/amp/www.m...pirinc-kafes-zararli-mi.66912/?amp=1529445632Pirinç kafesler nasıl sizce?
Krom Derken Onlar Boyanıyormu??Krom ya da galvaniz kaplamalı kafesler daha sağlıklı. Boyalı kafesi her türlü kemirirler.