Zeki BALCI
Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 2 ay önce bi kuş aldım .ilk defa kuş bakıyorum.Alırken hiç araştırmadan dişi mi erkek mi bakmadan aldım aldığım kuş dişiydi.Eve alıştı kapısını açtığımda kendisi çıkıp kendisi giriyordu kafesine.Ama bizden kaçıyordu. Biraz araştırdım ve dişi kuşların insanlara alışmasının uzun sürdüğünü öğrendim.Bende yanına bir erkek alayım dedim ve dişi kuşumu aldığım yere gittim ama kuşu aldığım amca yoktu oğlu vardı muhabbet kuşumun fotoğrafını gösterdim belki tanır diye çünkü rengi farklı biraz turkuaz tüyleri var neyse Adam tanıdı kuşu ve bana kuşu takasla birinden aldığını daha önce yumurtladığını ve eşinin yaşlı olmasından dolayı öldüğünü söyledi yeni aldığım erkek kuşum dişi kuşuma göre biraz küçük ve daha genç duruyo sizce eşleşirlermi.
Birde erkek kuşum yeni olduğundan dolayı biraz hareketsiz duruyo ama dişi kuş erkeği sevdi gibi sürekli yanına gidiyo gagasına dokunuyo ama cok hızlı ve sert değil yavaşça. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:52 -->-> Daha önceki mesaj 07:50 --
Kuşlarım bunlar
Birde erkek kuşum yeni olduğundan dolayı biraz hareketsiz duruyo ama dişi kuş erkeği sevdi gibi sürekli yanına gidiyo gagasına dokunuyo ama cok hızlı ve sert değil yavaşça. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:52 -->-> Daha önceki mesaj 07:50 --
Kuşlarım bunlar