Merhaba benim arkadaşımın evde beslediği yaklaşık 2 yaşında bir dişi kuşu vardı 2 ay önce kuş evde tek kalıyor diye yanına erişkin bir erkek kuş almış.Bugün kuşlar çok kötü kavga etmişler eve gelince kuşları ayırmış ne yapması lazım ?
Ayağına da bepanthane, terramycn, hametan gibi krem sürülmeli. Hasar ne durumda bunun için veteriner görmeli.Ayırmışlar kuşları ve tüylerini temizlemişler mavi kuşun ayağında sorun var gibi duruyor ne yapmaları lazım ?
Teşekkür Ediyorum
Ayağına da bepanthane, terramycn, hametan gibi krem sürülmeli. Hasar ne durumda bunun için veteriner görmeli.
Kuşlardan fazla anlayan biri değil dişi kuş sıkılmasın diye yanına erkek almış sonrasında belki yavru yaparlar diye yuvalık takmışlarYukarıda yazılanları uygulasınlar ayrıca yanlış yapmışsınız dişinin kafesine erkek atılmamalı ve dişiye eş alınacağı zaman salma işlemi uygulanmalı
Bilgi için teşekkür ediyorum hocamPamuk yardımıyla ılık bir su ile bölgelerdeki kanları temizleyip içinde oksitetrasiklin (terramycin ve muadili) bulunan merhemlerden sürün. 3-5 gün kadar gidişata göre uygulayabilirsiniz.