Kuşa saglıklı kilo nasıl verdirilir ?

kadriye balta

Meraklı Üye
Kusum 65 grm dı kursak mantarı hastalıginin tedavi sürecin de 55 grama düşmüştü suan yine 61 gram nasıl saglıklı bir şekil de kilo verdirebilirim :) suyuna arada 2 3 damla limon damlatıyorum yemi sade veriyorum gece yemligi kafesten alıyorum sabah veriyorum.

65 miiiii 😣😣
Çok fazla
61 bile aşırı fazla.
Her gün düzenli olarak uçması hareket etmesi gerek,parmak egzersizi yaptırın,yeşillik sebze verin marul roka falan.
Keten tohumu verin. Dal darı asla vermeyin.
Suyuna limon katmayın,probiyotik kullanın.
L-Carnitin alın. Röhnfried markasının var isterseniz ondan alabilirsiniz bölünmüş olarak.
Egzersiz ve katı diyet uygulanması gerek.

Hergün dışarda kafeste tutmuyorum probiyotik kullanıyorum dediklerinizi uygulayacagim 1 hafta sonra kilosunu buraya tekrar yazarim

Yani kuş aşırı kilolu olduğu için ilk başlarda hemen uçmasın,çünkü aşırı obez kuşlara dikkat etmek lazım. Önce diyeti uygulayın ve elinizle merdiven misali egzersiz yaptırın ve yürütün onu. Kafesten çıkınca uçmuyor duruyorsa korkutmadan kovalar gibi yapın yürüsün. Haftada 3-4 kez probiyotik verin düzenli olarak. L carnitin mutlaka alın metabolizma hızlandırıcıdır.

Yani kuş aşırı kilolu olduğu için ilk başlarda hemen uçmasın,çünkü aşırı obez kuşlara dikkat etmek lazım. Önce diyeti uygulayın ve elinizle merdiven misali egzersiz yaptırın ve yürütün onu. Kafesten çıkınca uçmuyor duruyorsa korkutmadan kovalar gibi yapın yürüsün. Haftada 3-4 kez probiyotik verin düzenli olarak. L carnitin mutlaka alın metabolizma hızlandırıcıdır.

Cok tesekkürler hemen aliyorum

Geri