o kadar para verip yem alıyoruz ayağı ile atıyor çözümü nedir
Hiç izlemeden soyliyeyim kusunuz dişi mio kadar para verip yem alıyoruz ayağı ile atıyor çözümü nedir
erkekHiç izlemeden soyliyeyim kusunuz dişi mi
Ozaman yemin içeriğini beğenmiyor
Öyle yaptım valla tabanı görseniz bi fabrika kuş doyarTabanda ızgara varsa çıkartın, döktüğünü yesin.
gold wings premium yem yiyor 20tl olan beğeniyordu yemi acaba yaşı ilerledikçe farklı lezzetler mi arıyor 3 veya 6ay arası aylıkOzaman yemin içeriğini beğenmiyor
Sanmıyorum yemin içinde hoşuna giden birsey tatmış ise sürekli onu arıyor dur yada kızgınlık dan yapıyor dur 1. Seçenek daha net olabilirgold wings premium yem yiyor 20tl olan beğeniyordu yemi acaba yaşı ilerledikçe farklı lezzetler mi arıyor 3 veya 6ay arası aylık
Anladım sağolunSanmıyorum yemin içinde hoşuna giden birsey tatmış ise sürekli onu arıyor dur yada kızgınlık dan yapıyor dur 1. Seçenek daha net olabilir
dişi ise neden yapar?Hiç izlemeden soyliyeyim kusunuz dişi mi
Dişiler erkeklere göre daha hırçın oluyorlar benim kuşumda dişi oda yapıyordudişi ise neden yapar?
Recai inin de dediği gibi agresif varlık lar dır sırf can sıkıntısından bile sağı solu kemirir yemleri döker perdeleri yırtar yapar da yapardişi ise neden yapar?
Aha aynı benim kuşYemin içinde aspur veya yulaf mı var? Sırf bu ikisine ulaşabilmek için yemi talan ediyordu benim mubiş. Ele, ayıkla yemleri ayır tekrar ver uğraştırıyordu. Akıllı yemlik taktım, yulafı elden vermeye başladım sorun çözüldü.
Kafesinde gaga taşı, balık kemiği, mineral blok olmasına rağmen perdeye tırmanıp alçıpan kemiriyor hergele.