Ben Gold Wings kullanıyorum. İyi tarafı da var kötü tarafı da. İçindeki renkli drajeler olmasa daha iyi olacak ancak kuşum onları yemiyor zaten. Bu marka haricinde piyasa da versele lega ve gardenmix gibi yemler de tercih ediliyor ancak eski kalitesinin olmadığını ve gardenmix in de içeriğinin değiştiğini duydum. Ancak yine de çoğu markaya göre tercih edilirler.
Ayrıca ben kendi kullandığıma ek olarak fazladan aspur ve yulaf katıyorum daha besleyici olması açısından. Özellikle aspura önem veriyorum. Doğru miktarlarda kullanırsanız sorun olmaz.
Aşağıya bir ürün incelemesi bırakıyorum. Ayrıca yemlikteki yemi sık sık üflemeyin biraz yemi arasın yemlikten ve kuşunuzu bol bol uçurun. Ve yem değişikliğini keskin bir şekilde yapmanızı önermem ilk etapta eski yemiyle karıştırarak geçiş yapılmalı.
30 gramın altı risklidir. Tüy hastalığı sebepli normal kabul edilebilir mi bilemiyorum. Birde aslında dikkat edilmesi gereken nokta, eski kilosundan ne kadar kilo kaybettiğidir. Yıllardır stabil bir kilodaysa belki normal kabul edilebilir. Ayrıca kuşun ırkına ve çok hareketli olmasına göre de değişir. Bildiğim kadarıyla bu tüy hastalığı olan kuşlar daha hareketli oluyorlar.
Gold Wings Yem İncelemesi Merhabalar, bu yazımızda piyasada önde gelen bir yem markası olan Gold Wings'in yetişkin muhabbet kuşu yemini inceleyeceğiz. İçerisinde; aspur (kanarya tohumu-sade yem), keten tohumu, sarı darı, kırmızı darı, aspir ve renkli drajeler bulundurmaktadır. İçeriğinde...
www.muhabbetkusu.com.tr