kuş suluğu ve yemliği pakette mi alınmalı açık mı?

Hakan0106

Yeni Üye
arkadaşlar hayvanların yemlikleri ve sulukları patladı maalesef kafes dandik olduğu için yeni suluk ve yemlik alacağım kapalı pakette mi almalıyım açık pakette mi

Nasıl patladı anlamadım?
Kullanılmamış sıfır yemlik ve suluk alın,açık kapalı farketmez. Sonra virkon s vb dezenfektan ile dezenfekte ediniz,iyice durulayın sonra ve kurulayın.

arkadaşlar hayvanların yemlikleri ve sulukları patladı maalesef kafes dandik olduğu için yeni suluk ve yemlik alacağım kapalı pakette mi almalıyım açık pakette mi
Yeni aldığınız ürünleri su dolu bir kaba koyun ocağın üstünde kaynayana kadar kalsınlar. 30 sn kaynaması yeterlidir. Dezenfekte olmuştur.

Yeni aldığınız ürünleri su dolu bir kaba koyun ocağın üstünde kaynayana kadar kalsınlar. 30 sn kaynaması yeterlidir. Dezenfekte olmuştur.
tamamdır hocam peki yeni kafes nasıl almalıyım kapalı paket mi açık paket mi kalitelisinden alayım zaten kafes falan kalmadı ortada şuan hayvanlar evin içinde salık

bazıları çok dandik kafesler satıyor bende almıştım demirleri falan hep eğiliyordu sonunda tam gitti içindekilerde çöp oldu ve yuvalıkta aynı şekilde kırıldı yuvalığı da açık paket mi kapalı paket mi almalıyım biraz çok soru sordum kusura bakmayın

tamamdır hocam peki yeni kafes nasıl almalıyım kapalı paket mi açık paket mi kalitelisinden alayım zaten kafes falan kalmadı ortada şuan hayvanlar evin içinde salık
Kafes konusunda ne kadar geniş o kadar iyi 👍 galveniz kaplama iyidir. Alacağınız markanın yorumlarına bakın.

2 adet muhabbet kuşum var yaklaşık 6 aydır besliyorum ama sanırım ikise de erkek çift sanıyordum ne yapmam gerekiyor

Kaliteli olsun boya kaplama olmasın. Elinizle yoklayın hemen eğilme yapmasın dayanıklı olsun
tamamdır hocam son bir soru daha soracağım kusura bakma çok soru sordum bugün çok işim var bilgisayar başındayım kuşlar normalde kafalarını gömerek uyuyorlardı ama şuan kafalarını kanatlarının altına gömmüyorlar ve ne zaman baksam gözleri açık oluyor belki de uyuyorlardır ben görmemişim ama rahatsız oluyorlar mıdır elimden geldiğince ses yapmamaya çalışıyorum ve ışık gelmesini engelledim sayılır çok az ışık geliyor

tamamdır hocam son bir soru daha soracağım kusura bakma çok soru sordum bugün çok işim var bilgisayar başındayım kuşlar normalde kafalarını gömerek uyuyorlardı ama şuan kafalarını kanatlarının altına gömmüyorlar ve ne zaman baksam gözleri açık oluyor belki de uyuyorlardır ben görmemişim ama rahatsız oluyorlar mıdır elimden geldiğince ses yapmamaya çalışıyorum ve ışık gelmesini engelledim sayılır çok az ışık geliyor
Uyuyorlar ama tedirginlerdir muhtemelen. Sorun olmaz siz işinize bakın. Sürekli böyle olsa da düzene alışırlar merak etmeyin 👍

Geri