Nuri Colak
Meraklı Üye
arkadaşlar bu kuşun neyi var anlamış değilim yardım lütfen.
Son düzenleme:
Hemen ağzına 2-3 damla sirke damlatın. Ve sabah ilaç alabilecekseniz suyunu da çekin önünden. Veterinerden Avidiare veya tetra mezatin veya cocsidiza etkili bir antibiyotik , probiyotik ve evde multivitamin yoksa ondan da alın. Çeyrek suluğa her birinden mercimek tanesi kadar katarak verin. Sıvı ise 5 damla katarak.
İlaç kullandığınızı neden geç söylediğinizi merak ettim gerçekten. Benzer ilacı bir daha önerelim diye mi ? Eğer kullandığınız ilaç cocsidioza da etkiliyse ve dozunu iyi ayarlamışsanız. Yarın eczaneden mikostatin alıp eve gelir gelmez 2 damla damlatın ağzına. Akşam bir damla daha. Sonrasında sabah akşam birer damla şeklinde ve 7 gün süreyle verin. Aynı zamanda suyuna probiyotik ve multi vitamin de katın.ishal ilacı var 4 gündür kullanıyorum ama iyiye gideceğine kötüye gidiyor dışkısı simsiyah oldu bu kuş ishal mi farklı bir hastalığımı var?
Elma sirkesi bir tedavi ilacı değildir dolayısıyla normal hastalıklarda pek işe yaramaz boşuna zaman kaybetmiş olursunuz.Selçuk üstadın önerdiği ilaç ve takviyeleri uygulayın ve sonuçlarını buraya yazın derim.Yada varsa uzman veternere götürün çünkü dışkısı içinde kan izleri var gibi ve bu sirkeyle tedavi edilecek bir durum değil.Elma sirkesi tedavisine basladim.
Arkadaşlar kuş ölüyor yardım lütfen[sıcak tutu ve ağızdan vitamin ver yem ver ,eğerki kafesin dibine tünediyse ve vücudu buz gibiyse ellleme, çünkü ölüyordur