Kuruma mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GözdeGB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GözdeGB

Paylaşımcı Üye
Merhaba. Videosunu attığım kuşlar arkadadımın. Erkek sabahtan beri kusuyor ve bu hareketi yapıyor. Bugün hiç ötmemiş bile. Yanındaki dişinin hasta oldugunu söylemiş petshop. Hatta kuruma demiş ben emin olmak için size sormak istedim. Dışkıları normal gibi geldi bana. Kuşlardan biri hastaysa diğerine de bulaşır mı? Hasta mı ve ne yapmak lazım?
@Selçuk YÜKSEL @Levent ACAR @Mustafacakmak @Omer3461

Ekli dosyalar

• IMG-20180601-WA0016.jpg
    IMG-20180601-WA0016.jpg
    88.4 KB · Görüntüleme: 13
Dışkısı böyle oldu

Ekli dosyalar

• IMG-20180601-WA0017.jpg
    IMG-20180601-WA0017.jpg
    38.4 KB · Görüntüleme: 8
Kuruma mı değil mi met değil ama kuşta bir hastalık olduğu kesin. Genel bir antibiyotikle tedavi başlayın. 3-4 gün içinde ilerleme olmazsa veya kötüye giderse yazın.

tetramezatin uygun mudur hocam. kuş çok fazla su içiyormuş

hocam bir de dişiye daha önce hasta demişler ilaç vermişler aviastım. hırıltı varmış nefes alırken. hırıltısı gecmemiş 6.günmüş bugun. antibiyotik dişiye de verilsin mi bu şekilde?

Tetra Olur. İshalse ondan çok su içiyor olabilir.

Kuruma mı değil mi met değil ama kuşta bir hastalık olduğu kesin. Genel bir antibiyotikle tedavi başlayın. 3-4 gün içinde ilerleme olmazsa veya kötüye giderse yazın.
Ustam bana kursak mantarı gıbı geldi hareketler daha önce bu hastalıkdan kus kaybetmiş biri olarak tanım bu kursak mantarı varsa kurumada vardır yoksada başlar

Geri