kuruma hastalagi mi bu?

merhaba daha yeni 3 tane cok kotu durumda kus evlat edindim tuyleri nerdeyse hic yok. diger kuslar hirpalamis sanirim ayri bi kafese aldim. karin kisimlari acik kuyruk yok kanatta 3 5 tuy var. siddet gormusler buyuk ihtimal. Bana geldiklerinde deli gibi kasiniyorlardi. Karinlari ise sipsivri hic tuy yok. kakalari normal. dari yiyorlar yem yiyorlar biraz mama yediler ama cok az.kanarya yemi verdim onu da cok az yediler.kus yemi ve darı yiyorlar genelde. Ist uni. egzotik hayvanlara goturdum acikcasi bana denk gelen hekim soyle bi bakti ~ ornek aldi lab. gonderdi 2 hafta sonra cikcak dedi ve vitamin verdi. Verdigi vitamin Immun 44 her gun 1 damla damlatiyorum agizlarina birinin kursagi sis gibi olduqu icin triflucan da kullaniyorum 15 gunde 1 damlatmayi planliyorum. pireli olabilirler dememe ragmen doktor hicbisey vermedi ben petshoptan supre vit bit pire spreyi aldim harika bir urun kasinmalari once azaldi simdi durdu rahatladi yavrucagizlar. birde her gün avisencid damlatiyorum pire spreyinden sonra 2 kanadinin ortasina 1 damla. kilo aliyorlar yavastan ama tuyleri cikmiyor ve mutsuzlar hic otmuyorlar 3ude disi 7-8 ayliklar 2 sinin gagasi kahverengi.hep bi kosede dip dibe duruyorlar. gozlerini kapatiyorlar surekli ölmelerini istemiyorum ama özel kus vet. ucretini de karsilayamam. onerisi olan varsa yazsin lutfen suan uyuduklari icin foto cekemedim.elimdekini koyucam abah istediqiniz foto olursa atarim.

Ekli dosyalar

• 20220114_185434.jpg
    20220114_185434.jpg
    865 KB · Görüntüleme: 25
  • 20220114_185420.jpg
    20220114_185420.jpg
    741.7 KB · Görüntüleme: 24
Onlara yardım eli uzatmanız onlar için büyük bir şans..tüyler için genelde b vitamini önerisi yapılıyor sitede bi araştırın derim. Ayrıca mutsuz olmaları normal daha önceki yaşadıklarından ötürü..Eminim sizimle hem sağlıklarına hemde neşelerine kavuşacaklardır.

cok tesekkur ederim B vitamini de dahil tüm vitaminlerin olduqu bir vitamin verdi vet. baska birsey kullanmayin fazla gelir dedi. damlayi surekli damlatmamaliymisiz. haftada 1 damlaticam. iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Ben daha iyi kosullarda bakarim diyen olursa sahiplendiririm bu 3 guzel kusu yeterki iyi olsunlar 🍀 lab. sonuclari cikanca yazarim.

Geri