Merhaba, muhabbet kuşum 3 yaşında çok hareketli cıvıl cıvıl sürekli öten bir kuştu. Bir hafta önce yem kustugunu ve yemliginde normal zamandan daha az kabuk kaldigini ve istahsizligini ve ishalini fark ettim.ertesi gun hemen veterinere goturdum, veteriner kabarik durdugunu atesinin oldugunu ve soguk alginligi olabilecegini soylerek vitaform verdi, 5gun suyuna katin duzelir buyuk ihtimalle dedi ancak ben 4 gun kullandim hicbir iyilesme goremeyince bugun tekrar veterinere goturdum bugun de kuruma baslangici oldugunu vitaforma devam etmem gerektigini ve şırınga icerisinde renksiz bir ilac vererek sabah aksam agzina birer damla damlatmami belirtti.suandada genelde uyuyor ve gorseldeki gibi ögürme hareketi yapiyor.bu hareket sonucunda bazen salyali yem cikartiyor, geneldede kusmadan sadece ögüruyor.ek olarak ne yapabilirim saatlerdir kuruma kelimesini duydugumdan itibaren panikle arastiriyorum ancak kafam karisti ne kullanayim ne yapayim bilemedim. Simdiden cok tesekkur ederim , cok sagolun.