Ne ilaçlar verdi hekim ? Bir de kafes altına peçete serip net dışkı paylaşın.Merhabalar muhabbet kuşum bu sabah kusmaya başladı veterinere götürdüm kuruma hastalığından bahsetti bir sürü ilaç verdi kuşum kötü durumda bu hastalıktan kurtulan kuş sahipleri lütfen yardim edin
Ne ilaçlar verdi hekim ? Bir de kafes altına peçete serip net dışkı paylaşın.
Biogaia damla biterek henüz kullanmıyorum bir hafta sonra dedi dolap var birde crystakinNe ilaçlar verdi hekim ? Bir de kafes altına peçete serip net dışkı paylaşın.
Ne ilaçlar verdi hekim ? Bir de kafes altına peçete serip net dışkı paylaşın.
Dolap yazmışım zolaxBiogaia damla biterek henüz kullanmıyorum bir hafta sonra dedi dolap var birde crystakin
Sürekli suluktan kendini ıslatıyorDolap yazmışım zolax
Selçuk bey ne yapmalıyımBiogaia damla biterek henüz kullanmıyorum bir hafta sonra dedi dolap var birde crystakin
Yemini kendi ağzımda çiğneyip veriyorum kurtulma şansı varmıdırVeterinerin verdiği ilaçlara devam et.Kuşa kolay yiyebileceği dal darı vs. ver.
Ramazan beyin dediği gibi mama yapın ama havuç,yeşillik gibi ishal yapan besinler katmayın.Sade haşlanmış yumurta verebilirsin ama 6-7 saat sonra almanız gerekiyor yoksa bozulur.Veterinerin verdiği ilaçları düzenli olarak kullanmaya devam etmelisiniz ve tekrar kontrole götürün ve kuşunuza mama yapın
Haşlanmış yumurtanın sarısımı beyazımı nasıl yapayım birde 6 yada 7 saat sonra demişsiniz nedenRamazan beyin dediği gibi mama yapın ama havuç,yeşillik gibi ishal yapan besinler katmayın.Sade haşlanmış yumurta verebilirsin ama 6-7 saat sonra almanız gerekiyor yoksa bozulur.